Oana Zăvoranu vrea să se împace cu Pepe. Ce mesaj i-a trimis vedeta fostului soţ

31 decembrie, 2019
1 oana zavoranu si pepe 1 jpg jpeg

După ani întregi de scandal şi de procese, Oana Zăvoranu a făcut primul pas şi vrea să se împace cu fostul soţ, cu Pepe. 

Chiar de Crăciun, Oana Zăvoranu a decis să îngroape securea răzbiului şi după mulţi ani de scandal, de procese, de acuze grave, vrea să se împace cu fostul soţ, cu Pepe. De Crăciun, vedeta i-a scris un mesaj. Nu vrea să se mai certe şi îi urează fericire alături de familia lui. 

„A reuşit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reuşit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculaţii. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să ştie el că eu am închis ce aveam”, a spus Oana Zăvoranu, la „Star Magazin”, pe Antena Stars.

Vedeta a precizat că a făcut totul din răzbunarea, considera că el i-a făcut mult rău, iar ea vrea să îi răspundă cu aceeaşi monedă. 

Ea i-a trimis mesajul de Crăciun, Pepe l-a văzut, dar nu i-a răspuns: „Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu.

Prima fotografie cu Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf,  după ce s-a spus că au divorţat 

Oana Zăvoranu a postat prima fotografie alături de soţul ei de când a început să se zvonească divorţul celor doi. Ce-i drept, nu este o poză făcută acum, ci una mai veche. Unii fani spuni că sunt foarte fericiţi împreună, alţii consideră că fotografia fiind una făcută acum mult timp, ea s-a dat de gol cu divorţul.

Acum câteva săptămâni, Alex Ashraf a făcut declaraţii despre presupusul divorţ: „Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ” , a spus soţul actriţei din Sacrificiul.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg