Oana Zăvoranu vrea să se împace cu Pepe. Ce mesaj i-a trimis vedeta fostului soţ

31 decembrie, 2019
1 oana zavoranu si pepe 1 jpg jpeg

După ani întregi de scandal şi de procese, Oana Zăvoranu a făcut primul pas şi vrea să se împace cu fostul soţ, cu Pepe. 

Chiar de Crăciun, Oana Zăvoranu a decis să îngroape securea răzbiului şi după mulţi ani de scandal, de procese, de acuze grave, vrea să se împace cu fostul soţ, cu Pepe. De Crăciun, vedeta i-a scris un mesaj. Nu vrea să se mai certe şi îi urează fericire alături de familia lui. 

„A reuşit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reuşit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculaţii. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să ştie el că eu am închis ce aveam”, a spus Oana Zăvoranu, la „Star Magazin”, pe Antena Stars.

Vedeta a precizat că a făcut totul din răzbunarea, considera că el i-a făcut mult rău, iar ea vrea să îi răspundă cu aceeaşi monedă. 

Ea i-a trimis mesajul de Crăciun, Pepe l-a văzut, dar nu i-a răspuns: „Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu.

Prima fotografie cu Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf,  după ce s-a spus că au divorţat 

Oana Zăvoranu a postat prima fotografie alături de soţul ei de când a început să se zvonească divorţul celor doi. Ce-i drept, nu este o poză făcută acum, ci una mai veche. Unii fani spuni că sunt foarte fericiţi împreună, alţii consideră că fotografia fiind una făcută acum mult timp, ea s-a dat de gol cu divorţul.

Acum câteva săptămâni, Alex Ashraf a făcut declaraţii despre presupusul divorţ: „Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ” , a spus soţul actriţei din Sacrificiul.



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG