Obiceiul din dormitor al lui Jennifer Aniston care l-a îngrozit pe Brad Pitt atunci când erau căsătoriți

28 noiembrie, 2023

Știm, parcă este din altă viață știrea că Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți, atât de puternică este amprenta Angelinei Jolie pe imaginea carismaticului actor. Însă mariajul său anterior a avut parte de mai multe curiozități.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, Getty (3) jpg

Într-adevăr, erau și mai tineri. Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost împreună timp de șapte ani și au rămas în relații bune după divorț. Cei doi au început să se întâlnească în 1998 și s-au căsătorit în 2000. Nunta a fost găzduită în Malibu și a avut în jur de 200 de invitați, planificatorii de evenimente estimând că evenimentul a costat în jur de 1 milion de dolari.

1 brad pitt si jennifer aniston nunta jpg jpeg

Jennifer Aniston este, fără îndoială, o femeie superbă. Frumoasă, sufletistă, sexy și incredibil de amuzantă. Nu este o persoană lângă care să te plictisești. Se dovedește însă că celebra Rachel din Friends are totuși și câteva aspecte negative în viața sa. Iar ele i-au impactat mariajul cu Brad Pitt.

Într-un interviu sincer, fostul soț al lui Jen, Brad Pitt, a dezvăluit o mare hibă a actriței, scrie publicația Hello!. Despre ce este vorba?

Starul din Troia a menționat că Jennifer Aniston suferă de o boală îngrijorătoare, care i-a afectat viața de noapte. Este vorba de somnambulism, afecțiune care la vremea respectivă l-a îngrozit pe Brad Pitt, pe atunci soțul ei. Condiția aceasta bizară a cauzat probleme în relația lor. Diva i-a cauzat actorului multe nopți albe și nu cu pasiune maritală, ci cu sperieturi: alarme pornite prin casă și dispariții subite. Brad Pitt o găsea pe afară.

Brad Pitt a fost foarte îngrijorat din cauza ei, mai ales că locuiau pe o proprietate aflată pe o stâncă. Jen trebuia supravegheată în continuu, ca să evite o tragedie.

Actorul din Legendele Toamnei a mărturisit că a fost îngrozit, o bună bucată de timp. Mai mult, Brad Pitt a mai spus că în timp ce era somnambulă, Jen mai și vorbea: ”Am avut atunci unele dintre cele mai bune discuții ale noastre”, a glumit starul.

În timp ce Brad a glumit în legătură cu somnambulismul lui Jennifer și a părut mai relaxat, al doilea soț al ei, Justin Theroux, s-a arătat mult mai îngrijorat, întrucât somnambulismul este asociat cu privarea de somn, stres, febră și boală.

Potrivit The Sleep Charity, episoadele de somnambulism durează de obicei de la câteva secunde până la o jumătate de oră și se petrec în timpul somnului profund, care are loc în primele ore după adormire.

Foto: Getty Images și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg