Obiceiul din dormitor al lui Jennifer Aniston care l-a îngrozit pe Brad Pitt atunci când erau căsătoriți

28 noiembrie, 2023

Știm, parcă este din altă viață știrea că Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți, atât de puternică este amprenta Angelinei Jolie pe imaginea carismaticului actor. Însă mariajul său anterior a avut parte de mai multe curiozități.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, Getty (3) jpg

Într-adevăr, erau și mai tineri. Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost împreună timp de șapte ani și au rămas în relații bune după divorț. Cei doi au început să se întâlnească în 1998 și s-au căsătorit în 2000. Nunta a fost găzduită în Malibu și a avut în jur de 200 de invitați, planificatorii de evenimente estimând că evenimentul a costat în jur de 1 milion de dolari.

1 brad pitt si jennifer aniston nunta jpg jpeg

Jennifer Aniston este, fără îndoială, o femeie superbă. Frumoasă, sufletistă, sexy și incredibil de amuzantă. Nu este o persoană lângă care să te plictisești. Se dovedește însă că celebra Rachel din Friends are totuși și câteva aspecte negative în viața sa. Iar ele i-au impactat mariajul cu Brad Pitt.

Într-un interviu sincer, fostul soț al lui Jen, Brad Pitt, a dezvăluit o mare hibă a actriței, scrie publicația Hello!. Despre ce este vorba?

Starul din Troia a menționat că Jennifer Aniston suferă de o boală îngrijorătoare, care i-a afectat viața de noapte. Este vorba de somnambulism, afecțiune care la vremea respectivă l-a îngrozit pe Brad Pitt, pe atunci soțul ei. Condiția aceasta bizară a cauzat probleme în relația lor. Diva i-a cauzat actorului multe nopți albe și nu cu pasiune maritală, ci cu sperieturi: alarme pornite prin casă și dispariții subite. Brad Pitt o găsea pe afară.

Brad Pitt a fost foarte îngrijorat din cauza ei, mai ales că locuiau pe o proprietate aflată pe o stâncă. Jen trebuia supravegheată în continuu, ca să evite o tragedie.

Actorul din Legendele Toamnei a mărturisit că a fost îngrozit, o bună bucată de timp. Mai mult, Brad Pitt a mai spus că în timp ce era somnambulă, Jen mai și vorbea: ”Am avut atunci unele dintre cele mai bune discuții ale noastre”, a glumit starul.

În timp ce Brad a glumit în legătură cu somnambulismul lui Jennifer și a părut mai relaxat, al doilea soț al ei, Justin Theroux, s-a arătat mult mai îngrijorat, întrucât somnambulismul este asociat cu privarea de somn, stres, febră și boală.

Potrivit The Sleep Charity, episoadele de somnambulism durează de obicei de la câteva secunde până la o jumătate de oră și se petrec în timpul somnului profund, care are loc în primele ore după adormire.

Foto: Getty Images și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg