"Obişnuiam să spun că tata este constructor sau în închisoare". De ce minţea fiul lui Denzel Washington?

1 decembrie, 2021
1 john david washington fiul lui denzel washington 3 jpg jpeg

S-a ferit mereu să spună că este fiul marelui actor de la Hollywood, dar a ajuns să îmbrăţişeze aceeaşi carieră.

E greu să trăieşti în umbra unui titan al filmului, aşa cum este Denzel Washington. O confirmă azi fiul său, John David Washington (36), el însuşi intrat în lumea cinematografiei, după ani în care s-a ferit să fie asociat în vreun fel cu faima tatălui său.

„Eram rudă cu Denzel Washington”, spune John David Washington, care a făcut impresie în filmul lui Christopher Nolan, "Tenet", alături de Robert Pattinson şi Elizabeth Debicki. „Am văzut cum se schimbau oamenii când aflau cine este tatăl meu. Obişnuiam să mint şi să spun că tata este constructor sau în închisoare, doar pentru a avea un sentiment de normalitate. M-am gândit că nimeni nu mă va lua în serios, chiar dacă eram un actor bun. Întotdeauna s-ar fi găsit persoane care să mă judece. Aşa că am ascuns cine este tata. Cred că era felul meu de a mă proteja”. într-un interviu cu Mr. Porter.

De fapt, i-a fost atât de teamă de cum îl va judeca lumea dacă va face actorie, încât iniţial s-a dedicat unei alte pasiuni, fotbalul. Şi a făcut-o atât de bine, încât şi-a trăit propria glorie în NFL. Din păcate, o accidentare la tendonul lui Ahile i-a oprit timpuriu cariera de sportiv şi, într-un final, a înţeles că tot la actorie va ajunge.

Primul rol major l-a obţinut în comedia lui Dwayne Johnson, "Ballers". Apoi a jucat în filmul lui Spike Lee, din 2018, "BlacKkKlansman", care i-a adus şi o nominalizare la Globul de Aur. A urmat blockbuster-ul lui Christopher Nolan, „Tenet”. Iar sfatul primit de la Denzel,  „Munceşte mult!”, a dat roade.

Succesul pe cont propriu i-a schimbat felul în care se raporta la faima tatălui său, iar pandemia l-a făcut să se apropie şi mai mult de familie şi să uite de prejudecăţile sale. Dacă vă vine să credeţi, John David a locuit în ultimul timp cu părinţii săi în Los Angeles! „Îmi place la nebunie”, a mărturisit el despre timpul petrecut în familie, în pandemie. „Părinţii mei sunt nişte colegi de apartament minunaţi. Sunt atât de distractivi. Câteodată simt că eu sunt părintele!”, spune cel care a jucat în două filme noi lansate anul acesta, "Beckett" şi "Malcom & Marie", şi are pe rol alte trei proiecte.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg