Octavia Geamănu e însărcinată

13 aprilie, 2016
12079131 974402982582489 7363447622189927975 n jpeg

Vedeta Antenei 1 a dat vestea cea mare: ea şi soţul ei, Marian Ionescu, vor deveni părinţi.

image

Octavia Geamănu e în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. Vestea a venit la un an de la căsătoria ei cu Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5.

„Da, sunt însărcinată. Încă nu ştim dacă va fi fetiţă sau băieţel. Eu mi-am pregătit, totuşi, numele Andrei. Şi eu, şi Marian suntem anesteziaţi de fericire. E copleşitor sentimentul. Îl înţelegi cu adevărat numai atunci când trăieşti tu asta. Îi mulţumesc lui Dumnezeu! E cu atât mai frumos cu cât acest copil vine într-o perioadă în care simţeam din adâncul sufletului că sunt pregătită să fiu mămică”, a declarat Octavia fericită.

Marian Ionescu şi Octavia Geamănu

„Sunt nerăbdătoare să mă trezesc din trei în trei ore, să am cearcăne a doua zi, să plâng pentru că nu înţeleg de ce plânge copilul…“, a notat ea pe blogul personal.

„E copleşitor sentimentul. E adevărat, înţelegi cum se simte, atunci când trăieşti asta. Îi mulţumesc lui Dumnezeu! E cu atât mai minunat cu cât acest copil vine într-o perioadă în care simţeam din adâncul sufletului că sunt pregătită să fiu mămică. :) N-aş fi putut spune asta în urmă cu ceva timp“, recunoaşte ea.

„Până acum totul e bine. Şi soţul e liniştit… Nu-l trimit la cumpărături în miezul noptii. Singurele pofte au legătură cu pantofii. Bine, nu cred că are neapărat legătură cu sarcina“, a glumit ea.

Şi, în încheiere, Octavia Geamănu a mai povestit o întâmplare amuzantă: „În tradiţia populară se spune că dacă visezi un şoricel sau mai mulţi, e clar că o să rămâi curând însărcinată. În cazul meu, cu o săptămână înainte să aflu vestea, se plimba un şoricel prin dormitorul meu, ca bezmeticul. :) În vis, desigur“, a mai scris ea pe blogul personal.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg