Octavia Geamănu și-a luat adio, concediată de la Antena 1. ”Coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea...”

7 martie, 2023
Foto: OK!Magazine
Foto: OK!Magazine

Îndrăgostită de meseria sa și de rolul pe care l-a avut la pupitrul știrilor, Octavia Geamănu a sperat până în ultima clipă că-și va putea relua jobul.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor umane și avocățești, superba soție a lui Marian Ionescu este nevoită să-și ia adio de la telespectatorii săi, din poziția de angajat Antena 1.

Foarte deschisă cu urmăritorii săi, Octavia Geamănu le-a explicat în permanență etapele dificile în care s-a aflat. Ieri însă i-a anunțat că a venit clipa în care chiar trebuie să-și ia rămas bun.

banner octavia geamanu png

„Pe vremuri, cand vedeam cum isi iau “La revedere” unii dintre colegi, intr-un firesc profesional devenit obisnuinta, de la pupitrul Observatorului, predand stafeta celui care urma, anuntandu-si fiecare planurile, nu ma gandeam la cum voi face eu, dar nici ca voi fi in situatia asta. Cert e ca s-a incheiat hartuirea, cosmarul ultimelor 9 luni din viata mea, timp in care am sperat ca imi pot relua activitatea mea, ca oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt libera de contract. Si chiar asa ma simt, libera. Mare lucru.”, e de părere Octavia Geamănu.

”Ma mai intreaba lumea : “Si ce-ai invatat din asta?”. Raspunsul e : nimic. As face totul absolut la fel din prima pana-n ultima zi din toti acesti ani. Ar fi murit o parte din mine in fiecare zi sa accept un abuz, ulterior mai multe, fara sa lupt. Caci asa cum mi s-a spus intotdeauna, fara exceptie, am fost impecabila si nimeni nu a avut ce sa-mi reproseze.”, subliniază Octavia Geamănu.

”Desi concedierea produsa azi are motivatie disciplinara in viziunea unora, momentul in care mi-a fost inmanata decizia a fost cireasa de pe tortul gretos , drept rasplata pentru fidelitate, dedicare, implicare, munca, etc. Partea buna e ca odata cu aceasta concediere am iesit din acest nod fara vreun regret, cu maxima incredere in Dumnezeu si in destin, in avocatii mei de nota zece de la Man & Paraschiv si in instanta, desigur, ca asa-i uneori in viata.”, concluzionează Octavia Geamănu.

”Procesele merg mai departe pentru ca eu am crezut de la inceput in dreptate si asta cred si acum. Va tin la curent, pare interesant de urmarit “subiectul”. Va multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ati fost alaturi in acesti 18 ani minunati si mai ales in ultimile 9 luni.

Va simt aproape. Ce voi face? Imi concentrez energia exact in directia in care stiu ca vreau sa merg. Partea buna e ca mereu am stiut ce vreau, asa cum mereu am stiut ce nu vreau. Le multumesc enorm acelor colegi care mi-au fost aproape pana in ultima zi petrecuta in Antena si oamenilor care au crezut in mine in timpul acestei calatorii extraordinare. Cu dragoste va trimit ganduri bune!”, a scris Octavia Geamănu pe Facebook.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg