Oja semipermanentă – Un produs pentru unghii perfecte

7 octombrie, 2021
1 oja3 jpg jpeg

Oja semipermanentă de înaltă calitate se usucă în doar 30 de secunde şi durează câteva săptămâni. Produsul de manichiură este excelent pentru un aspect impecabil şi de asemenea, este potrivit pentru a crea o pedichiură potrivită.

Paleta de nuanţe este imensă, intens strălucitoare, cu o durabilitate excepţională.

Manichiura perfectă, fără probleme estetice pe unghii, este cartea de vizită a femeii şi, în acelaşi timp, primul aspect pe care alţii îl observă la prima întâlnire. Aşadar, o manichiură cu ojă semipermanentă este alegerea perfectă pentru a avea unghii frumoase mult timp. Oja semipermanentă este cel mai popular produs pentru manichiura de astăzi. 

Indiferent unde alegi să-ţi faci unghiile cu ojă semipermanentă, acasă sau la salon, te poţi mândri cu manichiura ta timp de cel puţin două săptămâni. Oja, datorită texturii sale, se aplică foarte uşor. Înainte de aplicarea produsului, unghiile trebuie să fie curăţate, apoi urmează etapa de mătuire a suprafeţei unghiei, după care se aplică oja semipermanentă în nuanţa aleasă de tine. Imediat după terminarea fiecărei unghii, se va folosi o lampă UV pentru a usca şi a fixa produsul. Dacă nu îţi place să speli vase sau nu poţi face alte activităţi cu mănuşi, manichiura semipermanentă îţi oferă şi acest beneficiu. Oja semipermanentă nu deteriorează unghia naturală.

 

Oja semipermanentă în toate culorile

În comparaţie cu manichiura cu gel, care predispune unghia la crăpături, oja semipermanentă este flexibilă şi nu crapă. De asemenea, este potrivită pentru unghiile fragile sau subţiri, deoarece acestea vor fi protejate fără a fi afectate în vreun fel. Se găseşte într-o varietate de nuanţe, la fel ca oja obişnuită, şi în acest caz, poţi alege culoarea preferată. Există un mit conform căruia oja semipermanentă este îndepărtată prin pilitură. Nimic mai fals. Oja semipermanentă este îndepărtată cu un solvent special care nu afectează deloc unghia naturală.

Ca un must-have pentru iubitoarele de unghii perfecte fără a petrece mult timp, oja semipermanentă poate fi aplicată cu uşurinţă şi apoi durează aproximativ două săptămâni. Acest produs este creat pentru a crea unghii perfecte. Oja semipermanentă este un sistem revoluţionar în sine, deoarece este în acelaşi timp compatibil cu unghiile. Poate fi atât incoloră, cât şi în toate nuanţele de culori. Manichiura cu un finisaj lucios, într-o singură culoare este considerată şi astăzi tradiţională.  Oja semipermanentă cu particule mari strălucitoare în compoziţie, este deosebit de populară, gata să facă orice manichiură festivă în câteva minute. Dacă nuanţa este deschisă, poate fi utilizată pentru manichiura de zi cu zi.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg