Oje semipermanente pentru unghii perfecte

19 octombrie, 2021
1 unghii jpg jpeg

Frumuseţea mâinilor este la fel de importantă ca şi cea a feţei. Oja oferă aspectului tău un caracter complet nou, ca un accesoriu. Ai la dispoziţie o gamă de tipuri de lacuri de unghii în funcţie de frecvenţa ta de aplicare, de disponibilitatea ta şi, bineînţeles, de bugetul tău. 

Există oje clasice care îţi înfrumuseţează mâinile de zeci de ani. Apoi, există ultimele tendinţe de geluri UV, cum ar fi oje semipermanente sau permanente.

Ojele permanente şi semipermanente sunt o invenţie revoluţionară pentru iubitorii de manichiură şi pedichiură. Compoziţia şi tehnologia utilizată, permit vopselei să reziste mai bine. Ca şi în cazul ojei clasice, ai şi opţiunea de a alege între o varietate de culori şi efecte. Cunoaşterea produselor pe care le utilizezi este importantă, deoarece diferenţa dintre permanent şi semipermanent este minimă. În afară de agenţii de lichefiere şi pigmenţi,

conţin un ingredient activ mai greu care funcţionează cu lumină LED sau lumină UV.

Vrei o ojă rezistenta timp de câteva săptămâni? Atunci alege oje semipermanente color. Acest produs este foarte benefic, deoarece îţi permite să ai unghii frumoase, intacte şi o ojă care nu se decojeşte. Oja semipermanentă este un produs revoluţionar care a schimbat lumea manichiurii. Această tehnică a făcut posibil ca unghiile de la mâini şi  de la picioare să fie perfecte în doar câteva minute. 

Oje semipermanente - Caracteristici

Ojele semipermanente sunt prin definiţie lacuri lichide amestecate cu gel acrilic. Produsele se aplică pe unghii şi se vor întări la contactul cu razele UV. Acest proces permite un finisaj lucios, lung, care se usucă în doar câteva minute. Acest tip de ojă are şi o proprietate specială, este semipermanentă. Aceasta este abilitatea de a dura în orice condiţii între 10 şi 15 zile şi chiar până la trei săptămâni. Totul depinde de calitatea produselor şi de munca casnică pe care o prestezi zilnic. Aplicarea ojei semipermanente este o activitate prietenoasă şi relaxantă. Se poate face la salonul de înfrumuseţare sau chiar la domiciliu. Aplicarea ojei semipermanente nu reprezintă un mare pericol, însă nu ar trebui să fie utilizată în mod greşit. Este important să laşi unghiile să respire înainte de aplicare. După trei straturi de ojă semipermanente fă o pauză pentru a lăsa placa unghiei să-şi revină. Oja semipermanentă este asigurarea unei manichiuri care poate rezista la toate sarcinile din viaţa de zi cu zi. Cu oje semipermanente, nu mai trebuie să-ţi retuşezi unghiile la fiecare 4 zile pentru a deveni perfecte.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg