Old Mammas. Însărcinate în ciuda vârstei

27 octombrie, 2016
oldFotorCreated jpeg

La Hollywood, nimeni nu se mai grăbeşte să schimbe scutece la o vârstă prea fragedă, ca pe timpuri. Ba, mai mult, unele vedete se pregătesc să devină mame la mult timp după ce li s-a oprit ceasul biologic.

Janet Jackson

Janet Jackson: 50 ani

E posibil ca acest copil miraculos să nu fie primul pentru Janet, după ce s-a tot zvonit că diva ar fi devenit mama unei fete în adolescenţă, cu primul ei soţ, James DeBarge. O fiică secretă, de a cărei soartă nu ştie nimeni nimic.

Lăsând zvonurile deoparte, această sarcină survenită la vârsta menopauzei este cât se poate de oficială, Janet anunţând în primăvară că ea şi soţul ei, omul de afaceri Wissam Al Mana (41), plănuiesc să devină părinţi şi pentru asta îşi anulează toate concertele.

Au trecut lunile şi, la sfârşitul lui septembrie, Janet ne-a demonstrat că s-a ţinut de cuvânt, căci paparazzii au surprins-o pe străzile din Londra cât se poate de însărcinată.

Chiar foarte însărcinată, căci Janet ar fi acumulat în timpul sarcincii nu mai puţin de 45 de kilograme, lucru care i-a făcut pe doctori să-i impună să stea la pat. Şi pe noi să bănuim că are gemeni.

De fapt, despre asta ar fi vorba în această sarcină miracol: despre fertilizare in vitro şi despre doi embrioni câştigători. Şi se pare că tocmai faptul că diva aşteaptă gemeni este motivul pentru care data la care se aşteaptă să nască a fost mutată din decembrie în noiembrie. Cu toate acestea, medicii obstetricieni sunt de părere că Janet a acumulat o greutate excesivă, căci femeile însărcinate cu gemeni nu ar trebui să se îngraşe cu mai mult de 27 kilograme.

Cum a fost, totuşi, posibil? Este adevărat, sarcinile la 50 de ani sunt rare, dar sunt. Specialiştii susţin că este vorba, cel mai probabil, de un ovul donat de o femeie mai tânără şi mai fertilă, care a fost fecundat de soţul Wissam Al Mana. Cu toate acestea, aceiaşi specialişti sunt rezervaţi cu privire la buna desfăşurare a unei astfel de sarcini, căci femeile în vârstă, chiar şi cu ovul împrumutat, riscă probleme de sănătate precum diabetul gestaţional, hiperstensiunea arterială şi naşterea prematură.

Sperăm să nu fie şi cazul lui Janet.

Geri, felicitată de fosta Baby Spice

Geri Halliwell: 44 de ani

Pe 10 octombrie, această fostă Spice Girl ne-a dat o veste suprinzătoare: va deveni mamă pentru a doua oară. Surprinzătoare este vârsta la care se aventurează în această nouă aventură maternă, cea de 44 de ani.

Probabil că fosta Ginger Spice a aşteptat cel puţin trei luni pentru a împărtăşi cu toată lumea acest fericit eveniment, căci, la o zi după ce a făcut anunţul pe Instagram, a participat la o gală alături de soţul Christian Horner (42), acolo unde a afişat o burtică vizibilă.

Altfel au mers lucurile cu zece ani în urmă, când Geri i-a dat naştere primului ei copil, o fetiţă pe numele Bluebell Madonna, tatăl acesteia fiind scenaristul britanic Sacha Gervasi. Să fie acum vorba despre fertilizare in vitro? Mesajul postat de Geri pe Instagram ne dă de înţeles că nu: „God bless Mother Nature #mamaspice“.

„Este conceput în mod natural 100%. Geri nu a vrut să intre foarte mult în detalii, dar a ştiut că lumea va citi printre rânduri atunci când a menţionat-o pe Mama Natură“, a declarat o sursă apropiată vedetei.

Horner, directorul unei echipe de Formula 1, nu este nici el pentru prima dată tată, acesta având o fiică de trei ani dintr-o relaţie anterioară. Interesant este că soţul lui Geri şi-a părăsit familia la câteva luni după ce s-a născut fiica lui şi că, la puţin timp după acest lucru, a început să se afişeze cu Geri. Dar astea sunt detalii, important este că domnul şi doamna Horner vor avea, în curând, şi un moştenitor după chipul şi asemănarea lor.

Familia lui Tori se va mări cu încă un membru

Tori Spelling: 43 de ani

După patru copii în cinci ani, am fi înţeles dacă fosta vedetă din „Beverly Hills, 90210“ ar fi anunţat că şi-a legat trompele uterine. Dar nu, la fabrica de copii Spelling- McDermott (şi el un actor semi ratat) se lucrează încă la foc continuu, căci Tori a anunţat la începutul lunii octombrie venirea pe lume a unui nou moştenitor, al cincilea. Un moştenitor fără moştenire, între noi fie vorba, căci viitorii lui părinţi sunt cât se poate de faliţi.

Dar cum faliţii lor sunt mult mai bogaţi decât ai noştri, nu ne facem noi griji pentru confortul financiar al acestei familii numeroase. Problema este alta: după patru naşteri prin cezariană, mai este indicată o a cincea?

„Credeam că dacă mai fac un copil, îmi pun viaţa în pericol“, a mărturisit chiar Tori, care a fost nevoită să stea trei luni în spital în perioada în care a fost însărcinată cu Finn (4). Vedeta a suferit atunci o complicaţie cunoscută sub numele de placenta previa, o problemă a sarcinii în care placenta creşte în partea inferioară a uterului şi acoperă total sau parţial din deschiderea colului uterin.

Soţul Dean McDermott (49) a completat şi el: „Doctorul ne-a spus că, având în vedere ce s-a întâmplat la ultima sarcină, acest al cincilea bebeluş este un miracol. Mai mult, de data aceasta, sarcina este fără complicaţii “.

Tori şi Dean vor avea, anul viitor, casa plină de copii, după ce noul bebeluş se va alătura lui Liam, 9 ani, Stella, 8 ani, Hattie, 5 ani, şi Finn, 4 ani.

Noroc că bunica Candy Spelling mai are ceva verzişori în cont pentru nepoţii cei mulţi şi flămânzi…Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg