Olivia Munn a scăpat de acnee printr-un produs-minune!

19 iunie, 2017
Premiere Of Paramount Pictures' "Office Christmas Party"   Arrivals jpeg

Chiar şi celebrităţile de la Hollywood au probleme cu tenul! Olivia Munn, de exemplu, a mărturisit că s-a confruntat, cândva, cu acneea şi că a încercat toate metodele tradiţionale pentru a scăpa de ea.

Olivia Munn

Prezentă la lansarea produsului anti-acnee ”Essenntial System”, în New York, Olivia a recunoscut că a dus, multă vreme, o luptă cu acneea şi că a încercat tot soiul de tratamente, printre care şi nişte înjecţii cu cortizon, menite să reducă inflamaţia şi să elimine acneea în doar câteva ore.

Totuşi, ea spune că aceste injecţii, destul de cunoscute de celebrităţile de la Hollywood, sunt, totodată, foarte periculoase, provocând reacţii adverse destul de serioase. ”Câteodată îţi pot face pielea să intre în colaps”, admite actriţa de 36 de ani.

Povestind despre propriile experienţe, Olivia a povestit că primele probleme ale tenului au apărut în adolescenţă şi că a încercat, de atunci, nenumărate tehnici pentru a elimina coşurile sau alte imperfecţiuni ale pielii. ”Mi-am făcut injecţii cu cortizon. Mi-am pus pastă de dinţi pe coşuri. Am pus lucruri acide pe ele - ştiţi senzaţia aia de a vrea să-ţi rupi pielea de pe faţă? Practic, am încercat de toate”, a recunoscut ea.

Olivia mărturiseşte că a scăpat de acest chin cu produsul antiacneic de la Proactiv, pe care şi-l aplică imediat cum zăreşte o mică imperfecţiune a tenului. ”Sfatul meu este că atunci când începeţi să-l simţiţi, să nu aşteptaţi, să puneţi ceva pe el imediat. Iar dacă nu aveţi acest tratament cu voi (n.r. Proactiv), folosiţi un material proaspăt spălat, cald şi umed, căci îl va face pe coş fie să erupă, fie să nu mai iasă deloc”.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg