Olivia Newton-John a pierdut lupta cu cancerul: "Am avut o viață uimitoare, așa că nu am nicio plângere!"

9 august, 2022
olivia1 jpg

S-a luptat 30 de ani cu cancerul de sân, dar, ieri, a pierdut lupta. Olivia Newton-John a murit. Avea 73 de ani.

Actrița s-a stins din viață la domiciliul ei din California, înconjurată de familie și prieteni. Soțul ei, John Easterling, i-a anunțat moartea pe pagina de Facebook. 

„Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniștită la ferma ei din California de Sud, înconjurată de familie și prieteni”. 

Actrița a învins de două ori cancerul la sân, dar a fost diagnosticată din nou în 2017.  Vedeta a aflat prima dată că suferă de această cumplită afecțiune în 1992, iar de atunci a avut două recidive, în 2013 și 2017. Boala a progresat ulterior la stadiul patru, iar ea a gestionat durerea cu marijuana medicală.

Într-un interviu pentru The Guardian, în 2020, ea a vorbit despre suferința ce o încerca: „Face parte din viața mea de atât de mult timp. Am simțit că ceva nu este în regulă. Mă îngrijoram când mă gândeam că se va întoarce, dar îmi spuneam <<O să trec din nou peste asta>>”.

În alte interviuri, când a fost întrebată cum s-a luptat într-un mod atât de curajos cu boala, ea a spus: „Am avut și am o viață uimitoare, așa că nu am nicio plângere. Cu toții avem ceva prin care trebuie să trecem în viață. Aceasta a fost provocarea mea”. 

olivia222 jpg

Newton-John s-a născut în Anglia pe 26 septembrie 1948, iai părinții ei au fost ofițerul MI5 Brinley „Bryn” Newton-John și Irene Helene Born. Olivia avea un frate mai mare, Hugh, și o soră mai mare, Rona.

Familia s-a mutat la Melbourne, Australia, când Olivia avea 6 ani. Când avea doar 14 ani, Newton-John s-a alăturat unui grup de fete. Cântau la evenimente locale și, ocazional, la televiziunea australiană, unde a avea să câștige un concurs de talente și o excursie în Marea Britanie.

Primul ei single, „Til You Say You'll Be Mine”, a fost lansat în 1966 la Decca Records. Au urmat o serie de turnee în cluburi de noapte europene cu Pat Carroll, un duet numit Pat și Olivia, până când viza lui Carroll a expirat, forțând-o să se întoarcă în Australia.

Newton-John a rămas în Marea Britanie, înregistrând și lansând primul ei album solo, „If Not for You”, în 1971, piesa fiind scrisă inițial de Bob Dylan și înregistrată de George Harrison. Melodia a ajuns pe locul 1 în topul american Adult Contemporary și pe locul 25 în topurile pop. 

Cariera ei muzicală a continuat să înflorească de-a lungul anilor 1970, dar nu a ajuns din nou în fruntea topurilor până în 1978, când „Grease”, musicalul în care joacă alături de John Travolta, a făcut-o vedetă de cinema.

Newton-John și Easterling s-au căsătorit în 2008. Ea a mai fost măritată cu Michael Lattanzi din 1984 până în 1995. 



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg