Olivia Steer şi Andi Moisescu – weekend romantic la Roma

10 aprilie, 2012

Vedeta Acasă TV şi soţul ei, prezentatorul emisiunii Apropo TV, au petrecut un sfârşit de săptămână în doi în Cetatea Eternă.

Vedeta Acasă TV şi soţul ei, prezentatorul emisiunii Apropo TV, au petrecut un sfârşit de săptămână în doi în Cetatea Eternă.

Roma este oraşul în care Olivia Steer şi Andi Moisescu revin mereu cu drag, un loc fermecător, plin de cultură, artă şi istorie, ideal pentru încărcarea bateriilor: „N-a fost o vacanţă la Roma ca în filme, a fost o fugă la Roma de două zile, în weekend, pe care am fructificat-o cât am putut. Am mers aproape de dimineaţa până seara să vizităm Roma turistică şi mai puţin turistică, să ne încărcăm cu energii noi“, spune Olivia Steer.

vezi aici galeria foto

Vremea însorită, plimbările lungi pe străzile capitalei Italiei şi revederea unor obiective turistice au făcut ca cele două zile petrecute de Olivia şi Andi să fie absolut fascinante. Cei doi au vizitat încă o dată faimosul Colosseum, dar şi „Basilica di Santa Prassede, locul în care, se spune, venea Michelangello să se reculeagă; Termele lui Caracalla, o construcţie gigantică, ce putea să servească peste 1.600 de persoane. Complexul întreg se întindea pe 11 hectare şi avea băi, saune, biblioteci, sală de sport şi grădini somptuoase. Adică ceva ce nu o să se mai construiască niciodată, oricât de disperată ar fi cursa electorală“.

Şi tot la Roma, cei doi soţi s-au bucurat de operele lui Bernini şi de sculpturile antice romane şi greceşti, aduse pentru o scurtă expoziţie de la Muzeul Luvru din Paris.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg