Olivia Steer şochează din nou: cancerul e provocat de frică

27 martie, 2015

După ce a bulversat întregul showbiz cu declaraţiile ei referitoare la pericolul reprezentat de vaccinarea la copii, soţia lui Andi Moisescu revine cu o teorie la fel de controversată, ca replică la gestul Angelinei Jolie de a-şi extirpa sânii şi ovarele.

După ce a bulversat întregul showbiz cu declaraţiile ei referitoare la pericolul reprezentat de vaccinarea la copii, soţia lui Andi Moisescu revine cu o teorie la fel de controversată, ca replică la gestul Angelinei Jolie de a-şi extirpa sânii şi ovarele.

Olivia Steer nu crede în gesturile extreme, dar nu e de-acord nici cu medicina modernă, fiind o susţinătoare vehementă a terapiilor naturiste.

Iată cum comentează ea gestul Angelinei Jolie de a-şi extirpa sânii şi ovarele, pentru a minimiza riscul îmbolnăvirii cu cancer, şi campania care le încurajează pe femei să-i urmeze exemplul.

„De curând, din frica teribilă de a nu face un cancer ovarian, Angelina Jolie şi-a extirpat ovarele şi trompele uterine, deşi era sănătoasă, iar asta la doi ani după ce şi-a amputat ambii sâni perfect sănătoşi, decizie luată tot sub imperiul fricii de moarte. În ambele cazuri, a îndemnat femeile perfect sănătoase, trecute de 30 de ani sau care au deja copii, să-i urmeze exemplul, campanie de mutilare susţinută de toată mass-media şi glorificată de lumea medicală, ca fiind un act de mare responsabilitate şi curaj“.

„La polul opus, e Livia Bonarov, femeia cu tot atâtea antecedente de cancer în familie ca Angelina Jolie, ea însăşi bolnavă de cancer în stadiul III, cu .anse de supravie-uire minime spre deloc. Dar care n-a vrut să ştie ce-i frica...“

Şi, ca să-i înţelegem mai bine raţionamentul, Olivia Steer a oferit şi o „pildă“.

„«Avicenna a făcut un experiment şi a pus un miel într-o cuşcă, lângă cuşca unui lup. Mielul a murit, pur şi simplu, de frică. Când ne e frică, nu se mai secretă chimia necesară şi celula moare. Pe termen lung, asta înseamnă scleroze, boli degenerative, Parkinson şi demenţă», spunea doctorul Dumitru Constantin Dulcan , într-un interviu despre puterea emotiilor şi gândurilor, pe care l-am citit, pe nerăsuflate, acum ceva vreme“, ne spune Olivia Steer.

Mai mult, ea aduce în prim-plan cazul altei femei bolnave de cancer, care a refuzat să se supună terapiilor medicale, preferând să aleagă drept cale de vindecare „hrana vie“.

„Evita Ramparte, jurnalist european şi producător media, a fost diagnosticată în 2000 cu o formă avansată de cancer ovarian. «Doctorul mi-a spus: <Hei, unde îţi sunt ovarele? Nu-ţi văd ovarele. Tot ce văd sunt nişte tumori în formă de conopidă!> - pentru că (ovarele mele) erau acoperite de tumori peste tumori». Recomdarea oncologilor a fost să se opereze de urgenţă, să se supună tratamentelor de chimioterapie, cât de curând, şi să accepte să intre în menopauză chirurgicală. A preferat, în schimb, să-şi schimbe stilul de viaţă şi să se vindece prin hrană vie, după metoda lui Max Gerson. Tot procesul de vindecare a durat fix patru luni. Apoi, a devenit mamă“, a fost argumentul final adus de Olivia Steer.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg