Olivia Wilde, nervoasă pe călătorii din metrou

15 septembrie, 2016
Exclusive    Pregenant Actress Olivia Wilde Seen Running Errands In NYC jpeg

Nu te pune cu femeile însărcinate! Aceasta pare să fie concluzia pe care o tragem din tot acest scandal iscat de Olivia Wilde pe reţelele de socializare.

Olivia este însărcinată pentru a doua oară

Ieri, celebra actriţă Olivia Wilde, care e însărcinată cu al doilea copil, şi-a vărsat năduful pe reţelele de socializare după ce, spunea ea, călătorii de la metrou au fost extrem de nepoliticoşi cu ea şi nu i-au cedat locul în respectivul mijloc de transport în comun, deşi este însărcinată.

”Nu e o mare chestie, însă mă deranjează când tinerii care călătoresc cu metroul nu cedează locul unei femei însărcinate. O să stau lângă capul tău şi o să mă rog să intru în travaliu”, este mesajul, agresiv, postat de actriţă pe Twitter, la care mai bine de 2500 de oameni au rezonat.

Totuşi, unul dintre fani n-a suportat ieşirea actriţei şi i-a lăsat un mesaj dur. ”1. Nu te-am pus eu să rămâi gravidă, 2. Ia un Uber (taxi), că oricum ţi-l permiţi, 3. Am plătit acelaşi bilet ca şi tine pentru călătoria cu metroul”, a scris un utilizator al reţelei ca replică la mesajul actriţei.

După cum era de aşteptat, fanii internauţi i-au sărit imediat în apărarea actriţei şi l-au pus la punct pe Kyle, cel care lăsase acel comentariu. Chiar şi John Legend i-a lăsat acestuia un mesaj prin care i-a dat de înţeles că atitudinea lui nu este cea potrivită.

foto: arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg