Olivia Wilde, nervoasă pe călătorii din metrou

15 septembrie, 2016
Exclusive    Pregenant Actress Olivia Wilde Seen Running Errands In NYC jpeg

Nu te pune cu femeile însărcinate! Aceasta pare să fie concluzia pe care o tragem din tot acest scandal iscat de Olivia Wilde pe reţelele de socializare.

Olivia este însărcinată pentru a doua oară

Ieri, celebra actriţă Olivia Wilde, care e însărcinată cu al doilea copil, şi-a vărsat năduful pe reţelele de socializare după ce, spunea ea, călătorii de la metrou au fost extrem de nepoliticoşi cu ea şi nu i-au cedat locul în respectivul mijloc de transport în comun, deşi este însărcinată.

”Nu e o mare chestie, însă mă deranjează când tinerii care călătoresc cu metroul nu cedează locul unei femei însărcinate. O să stau lângă capul tău şi o să mă rog să intru în travaliu”, este mesajul, agresiv, postat de actriţă pe Twitter, la care mai bine de 2500 de oameni au rezonat.

Totuşi, unul dintre fani n-a suportat ieşirea actriţei şi i-a lăsat un mesaj dur. ”1. Nu te-am pus eu să rămâi gravidă, 2. Ia un Uber (taxi), că oricum ţi-l permiţi, 3. Am plătit acelaşi bilet ca şi tine pentru călătoria cu metroul”, a scris un utilizator al reţelei ca replică la mesajul actriţei.

După cum era de aşteptat, fanii internauţi i-au sărit imediat în apărarea actriţei şi l-au pus la punct pe Kyle, cel care lăsase acel comentariu. Chiar şi John Legend i-a lăsat acestuia un mesaj prin care i-a dat de înţeles că atitudinea lui nu este cea potrivită.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg