Olivia Wilde şi Harry Styles, un duo modern. Actriţa şi-a găsit un iubit cu 10 ani mai tânăr, de-o sexualitate ambiguă

13 februarie, 2021
4 olivia wilde si harry styles 1 jpg jpeg

După ce-a fost soţia unui prinţ italian şi logodnica lui Jason Sudeikis timp de 7 ani, actriţa şi-a găsit un iubit cu 10 ani mai tânăr, de-o sexualitate ambiguă.

Anul trecut pare mic copil pe lângă 2021, care, încă din primele lui zile, ne-a lăsat mască cu o ştire greu de crezut. Pe 3 ianuarie, Page Six publica fotografii în care Olivia Wilde (36) şi fostul membru al trupei One Direction se ţineau fericiţi de mână la nunta impresarului cântăreţului, în San Ysidro Ranch, din California. După numai o zi, MailOnline apare cu imagini noi cu presupusul cuplu, care intră în casa lui Harry (26) din LA, după ce-au petrecut împreună la evenimentul nupţial în care Styles o prezenta tuturor pe Wilde ca pe iubita lui.

Iar, pe 5 ianuarie, DailyMail a adus o completare care merită a fi luată în seamă: James Corden, prietenul muzicianului, a menţinut secretul cu privire la cea mai nouă şi mai surprinzătoare idilă de la Hollywood. Comicul britanic le-a permis amorezilor să locuiască împreună în casa lui pe timpul filmărilor peliculei la care au lucrat amândoi încă din noiembrie 2020, Don’t Worry Darling. But I do worry, darling! Cu trecutul lui amoros stufos şi jocurile pe care le face cu privire la sexualiatea sa incertă, Olivia – care- i de-abia scăpată dintr-o logodnă nesfârşită – este victimă sigură.

Cea matură în toată relaţia asta ar trebui să fie Wilde, nu? Este cu 10 ani mai mare decât junele muzician, are experienţa unei căsnicii şi-a unei logodne de cursă lungă şi este responsabilă de doi copii, Otis Alexander (6) şi Daisy Josephine (4).

1 olivia wilde jpg jpeg

Însă singurul mariaj din viaţa ei s-a petrecut când avea 18 ani şi de-abia aştepta să fugă de-acasă cu un bărbat şarmant, ca prinţul italian Tao Ruspoli, cu care a fost căsătorită din 2003 până în 2011. „Sunt aşa recunoscătoare pentru suferinţa îndurată, m-a determinat să divorţez şi să-mi cunosc marea dragoste“, spunea actriţa referindu-se la Jason Sudeikis, cel care a preferat să facă doi copii cu ea şi să n-o conducă niciodată la altar. Şi, dacă fostul soţ şi fostul logodnic n-au reuşit să-o facă fericită pe Olivia pe termen lung, ce şanse are Styles să reuşească asta?!

Individul nici nu se poate decide dacă să poarte rochii sau pantaloni, dacă e bisexual sau hetero: „Credeţi că mă zbat într-o sexualitate ambiguă ca să par interesant? Nu! Tot ce fac nu e ca să par gay, hetero sau bisexual, ci că arată cool.“ Iar Olivia adoră chestia asta! Îl laudă prin presă că-i modern, deschizător de drumuri în bluzele lui dantelate şi perlele pe care le poartă, un bărbat atât de sigur pe el.

Ce-i drept, Harry ştie ce vrea de la viaţă. O femeie matură: „Singura femeie prea bătrână peste mine ar trebui să fie mai mare decât mama, care are 43 de ani“. Pfff, perfect, Wilde îi respectă la fix criteriile, exact ca fostele lui iubite: Caroline Flack, prima lui iubire, era cu 14 ani mai mare decât el, apoi Nicole Scherzinger avea cu 16 ani mai mult ca Harry, până şi Taylor Swift, partenera lui din 2012, e cu cinci ani mai mare. Dar ce contează vârsta când dragostea e mare, nu? Sau, mă rog, dorinţa de-a experimenta, că asta pare că-i tot ce-i leagă pe cei doi „porumbei“.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg