Omagiu adus Prințesei de către cele două Diane din The Crown, emoționate, pe covorul roșu

7 decembrie, 2023

Cele două Diane din The Crown au fost atât de emoționate, pe covorul roșu: Elizabeth Debicki și Emma Corrin i-au adus un omagiu emblematicei foste Prințese de Wales.

Elizabeth Debicki și Emma Corrin, Foto Getty
Elizabeth Debicki și Emma Corrin, Foto Getty

Elizabeth Debicki și Emma Corrin au participat la petrecerea de final a serialului „The Crown” la Royal Festival Hall, pe 5 decembrie 2023, la Londra.

Elizabeth Debicki și Emma Corrin, Getty (2) jpg

Cele două actrițe au interpretat-o magistral pe Prințesa Diana pe parcursul mai multor sezoane. Diana cea tânără a fost jucată de  Emma Corrin, ca mai apoi Elizabeth Debicki (stânga) să preia ștafeta.

Actrițele care au readus-o la viață atât de credibil pe regretata Prințesă Diana în „The Crown” au omagiat-o și la reuniunea de final pe mama Prinților William și Harry, amândouă în ținute albe. Ce-i drept, Emma Corrin este departe de imaginea pe care a avut-o în serial, căci acum este tunsă periuță și brunetă. 

Elizabeth Debicki, 33 de ani, și Emma Corrin, 27 de ani, s-au alăturat altor membri ai distribuției „The Crown” pentru petrecerea de final a serialului eveniment marți, la Londra. În fotografii le vedem emoționate, bucuroase de întâlnire, s-au îmbrățișat și au vorbit afectuos, pozând una lângă alta.

Elizabeth Debicki, care a interpretat-o ​​pe Diana în sezoanele cinci și șase ale seriei Netflix, a pozat pe covorul roșu într-o rochie Dior emblematică, lungă. După cum a scris Vogue, rochia a fost stilizată pentru Debicki de stilista londoneză Elizabeth Saltzman – a fost acoperită cu micro paiete și cuve sidef.

Vorbind cu publicația în timp ce se pregătea pentru premieră, Debicki a mărturisit că nu a purtat niciodată „ceva asemănător”.

„Este superbă”, a spus actrița australiană înainte de a o lăuda pe Maria Grazia Chiuri, directorul de creație Dior din 2016.

„Există o delicatețe și o complexitate în desenele ei, sunt incredibil de îndrăznețe și totuși foarte purtabile”, a adăugat Debicki.

Intenționat sau nu, apariția actriței la ultima premieră The Crown amintește nu de una, ci de două rochii memorabile pe care fosta Prințesă de Wales le-a purtat în anii 1980.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg