Oops! Cele mai adânci secrete ale starurilor de la Hollywood, scoase la iveală!

14 mai, 2015

Aţi crezut că ştiţi totul despre starurile voastre preferate? Ei bine, nu e aşa! Chiar dacă sunt monitorizate 24/24 de paparazii, vedetele întotdeauna vor încerca întotdeauna să-şi protejeze cât mai bine cu putinţă cele mai preţioase secrete. Însă, iată câteva care le-au scăpat de sub control!

Bradley Cooper - şi-a dorit să devină luptător ”ninja”

Nu i-a fost uşor să recunoască asta, dar totuşi a făcut-o: ”Am crezut că doar luptătorii ninja înţeleg sensul vieţii şi al sfârşitului ei. Aşa că l-am rugat pe tatăl meu să mă trimită în Japonia până la 21 de ani pentru a mă putea antrena să devin un luptător ninja.”

Click pe următoarea!

Woody Harrelson – tatăl său a fost un ucigaş plătit

Tatăl starului din Hunger Games, pe nume Charles, a făcut parte dintr-o grupare de crimă organizată şi a fost condamnat pentru uciderea judecătorului Josh H. Wood jr., care a fost împuşcat mortal în timp ce se afla în maşina sa.

Leighton Meester – s-a născut în închisoare

Când starul din Gossip Girl s-a născut, mama sa, Constance, îşi ispăşea pedeapsa pentru implicarea într-un incident cu droguri într-o închisoare federală. Cu toate acestea, actriţa nu-şi judecă mama: ”M-a făcut să-mi dau seama că nu poţi judeca pe nimeni, mai ales pe părinţii tăi, pentru ceea ce a făcut în trecut, căci oamenii se schimbă”, îşi explica, la un moment dat, filosofia de viaţă frumoasa actriţă.

Jack Nicholson – a crescut crezând că mama sa biologică îi este soră

Viaţa celebrului actor pare un veritabil scenariu al unei drame, şi asta graţie minciunii în care a trăit atâta vreme. El a fost crescut crezând că June era sora sa, când de fapt îi era mamă. Povestea şocantă a fost dezvăluită de un reporter Time care a descoperit adevărul încercând să facă o biografie a actorului.

Ryan Gosling şi Justin Timberlake sunt ”fraţi”. Un fel de ...

Cu toţii ştim că cei doi actori au jucat împreună în producţia Disney ”The Mickey Mouse Club”, însă nu ştiam că mama lui Justin i-a fost tutore lui Ryan pe când avea 11 ani. ”Mama lui Ryan a fost nevoită să-şi ţină jobul în Canada pe când noi filmam cea de-a doua serie a producţiei, iar mama i-a fost tutore vreo jumătate de an. Aşa că, da, am fost mai apropiaţi decât ceilalţi copii din show, căci noi am împărţit baia.”, declara jovialul cântăreţ despre experienţa din copilărie.

Christopher Walken – a lucrat la circ

Pe când era adolescent, starul a plecat în lume cu circul, unde lucra ca îmblânzitor de lei. ”Era o femelă, Sheba. Era ca un câine. Vânturam din bici şi alerga, se aşeza unde voiam, se rotogolea şi făcea tot felul de trucuri.”, a mărturisit celebrul actor despre experienţa sa în circ.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}