Oprah, spitalizată cu probleme abdominale severe. Diva a recunoscut că slăbise cu medicamentul în vogă

12 iunie, 2024

Vedetele de la Hollywood și nu numai nu au ezitat să apeleze la un medicament în vogă ce are rezultate spectaculoase pe slăbire, însă care nu a fost creat pentru slăbit, ci pentru diabetici.

Oprah jpg

Oprah Winfrey a fost internată recent în spital din cauza unei probleme grave cu stomacul. Situația s-a complicat, a dezvăluit cea mai bună prietenă a ei Gayle King, care a spus că nu vrea să detalieze, însă vedeta s-ar fi deshidratat puternic după episoade concomitente de diaree și vărsături.

Gayle, în vârstă de 69 de ani, a făcut marți mărturisirea sinceră, adăugând că speră că Oprah, în vârstă de 70 de ani, nu va fi supărată de indiscreția ei.

Vestea vine la cinci luni după ce Winfrey a recunoscut că a folosit medicamente pentru slăbire, similare cu Ozempic.

Oprah Winfrey, Getty (6) jpg

”A fost rău, însă nu descriu. Cert este că a ajuns la spital, a avut ceva gripă stomacală. Au ieșit chestii pe ambele părți.”, a detaliat Gayle.

„Dar inutil să mai spun că a ajuns la spital deshidratată, a fost pusă pe perfuzii, vă dați seama că e grav”, a continuat prezentatoarea de știri.

Când a fost întrebată despre starea actuală de sănătate a lui Oprah, Gayle a dat asigurări: „Va fi bine. Ea va fi bine”, a pus King la CBS Mornings.

Oprah, a cărei dimensiune a fluctuat de-a lungul anilor, a ajuns recent pe primele pagini ale ziarelor datorită slăbirii spectaculoase, ajutată de un medicament celebru.

Vedeta nu a ascuns că a apelat la injecțiile ”minune”. 

„Este un subiect foarte personal pentru mine”, a spus Oprah într-o declarație de presă, citată de BET: „Și pentru sutele de milioane de oameni afectați de pe tot globul care s-au luptat de ani de zile cu greutatea și obezitatea”.

Ce-i drept, unii ajung la capătul puterilor în lupta surdă cu kilogramele. Este un proces cu adevărat personal, o călătorie în care înveți lucruri despre tine. Fanii ei se întreabă totuși dacă merită să-ți riști sănătatea pentru un corp suplu. Poate că tot mai bună e vechea metodă: dietă-mișcare-hidratare-odihnă.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg