Oprah, spitalizată cu probleme abdominale severe. Diva a recunoscut că slăbise cu medicamentul în vogă

12 iunie, 2024

Vedetele de la Hollywood și nu numai nu au ezitat să apeleze la un medicament în vogă ce are rezultate spectaculoase pe slăbire, însă care nu a fost creat pentru slăbit, ci pentru diabetici.

Oprah jpg

Oprah Winfrey a fost internată recent în spital din cauza unei probleme grave cu stomacul. Situația s-a complicat, a dezvăluit cea mai bună prietenă a ei Gayle King, care a spus că nu vrea să detalieze, însă vedeta s-ar fi deshidratat puternic după episoade concomitente de diaree și vărsături.

Gayle, în vârstă de 69 de ani, a făcut marți mărturisirea sinceră, adăugând că speră că Oprah, în vârstă de 70 de ani, nu va fi supărată de indiscreția ei.

Vestea vine la cinci luni după ce Winfrey a recunoscut că a folosit medicamente pentru slăbire, similare cu Ozempic.

Oprah Winfrey, Getty (6) jpg

”A fost rău, însă nu descriu. Cert este că a ajuns la spital, a avut ceva gripă stomacală. Au ieșit chestii pe ambele părți.”, a detaliat Gayle.

„Dar inutil să mai spun că a ajuns la spital deshidratată, a fost pusă pe perfuzii, vă dați seama că e grav”, a continuat prezentatoarea de știri.

Când a fost întrebată despre starea actuală de sănătate a lui Oprah, Gayle a dat asigurări: „Va fi bine. Ea va fi bine”, a pus King la CBS Mornings.

Oprah, a cărei dimensiune a fluctuat de-a lungul anilor, a ajuns recent pe primele pagini ale ziarelor datorită slăbirii spectaculoase, ajutată de un medicament celebru.

Vedeta nu a ascuns că a apelat la injecțiile ”minune”. 

„Este un subiect foarte personal pentru mine”, a spus Oprah într-o declarație de presă, citată de BET: „Și pentru sutele de milioane de oameni afectați de pe tot globul care s-au luptat de ani de zile cu greutatea și obezitatea”.

Ce-i drept, unii ajung la capătul puterilor în lupta surdă cu kilogramele. Este un proces cu adevărat personal, o călătorie în care înveți lucruri despre tine. Fanii ei se întreabă totuși dacă merită să-ți riști sănătatea pentru un corp suplu. Poate că tot mai bună e vechea metodă: dietă-mișcare-hidratare-odihnă.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg