Or fi ei unii dintre cei mai puternici oameni de pe planetă, dar se tem şi de umbra lor. Iată ce frici incredibile au aceste staruri!

25 februarie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Şi vedetele sunt oameni! Şi au şi ele diverse angoase sau temeri greu de imaginat. Iată ce anume le face pielea de găină unora dintre cei mai influenţi şi - aparent - curajoşi oameni din lume!

Scarlett Johansson – teama de păsări

image

O fi văzut de prea multe ori filmul Păsările, de are asemenea fobie. Dar actriţa se jură că teama ei este cât se poate de reală şi că, la filmările pentru We Bought a Zoo, a avut probleme din cauza păunilor care se deplasau nestingheriţi prin cadru. “E ceva ce mă înspăimântă legat de felul cum dau din aripi păsările astea”, spune vedeta care are un unchi cu aceeaşi fobie.

Rita Ora – toalete

image

Da, asta chiar e o problemă! Să te temi de fiecare dată când mergi la baie… asta nu e deloc viaţă uşoară! “De fiecare dată când intru într-o toaletă mă gândesc cu groază că ceva poate ieşi din WC. Dacă va ieşi ceva din tunelul acela?? Tot timpul mă asigur că nu e nimic înăuntru, luminez puţin acel tunel şi mă uit bine înainte de-a folosi toaleta”, spune cântăreaţa.

Christina Ricci – plantele de interior

image

“Sunt murdare, nu ştiu exact care e problema lor, însă mie îmi repugnă orice plantă de interior”, declară actriţa care nu suportă să stea în aceeaşi cameră în care există chiar şi un ghiveci cu cea mai simpatică plantă posibilă.

Johnny Depp – clovni

image

E ceva legat de faţa aceea pictată a clovnilor şi de zâmbetul lor fals care îl înspăimântă pe actor. “Parcă tot timpul există ceva întunecat sub acea mască, un rău potenţial”, susţine cel care a acceptat roluri destul de ciudate şi de expresive, ce au necesitat costumare nu neapărat… inofensivă.

Oprah Winfrey – gumă de mestecat

image

Da, da, aţi citit bine! Una dintre cele mai puternice, dacă nu chiar cea mai puternică femeie din lume, are o vulnerabilitate cât se poate de ciudată – se teme de guma de mestecat. “Bunica punea gumă mestecată pe mobila din bucătărie şi îmi stârnea numai senzaţii neplăcute”, povesteşte cea care a interzis guma de mestecat în Studiourile Harpo, în care îşi filmează emisiunea.

Megan Fox – hârtie uscată

image

Cine şi-ar fi închipuit că citirea scenariilor este un adevărat coşmar pentru actriţă?! “Pur şi simplu nu suport hârtia uscată! Scenariile, ziarele sau orice altceva ce e hârtie nelaminată nu le pot atinge cu mâinile”, declară actriţa care are tot timpul pregătit lângă ea un pahar cu apă ca să-şi umezească degetele când citeşte vreun scenariu.

Billy Bob Thornton – mobilă veche

image

“Poate că într-o viaţă anterioară am fost lovit sau rănit cu un scaun, cine ştie?! Dar nu glumesc, nici măcar nu pot mânca dacă stau întră-o încăpere cu mobilă veche”, spune actorul care a refuzat, la un moment dat, să stea peste noapte într-un hotel care avea mobilă vintage.

Matthew McConaughey – uşă rotativă

image

“Încep să simt cum devin anxios numai când mă află lângă o uşă de acest gen. Pur şi simplu nu îmi plac uşile astea rotative”, recunoaşte actorul. Că e de fapt teama că va fi prins înăuntru şi nu va mai putea ieşi, nu ştim exact, însă e limpede că faimosul câştigător al premiului Oscar are o problemă reală cu aceste uşi.

Uma Thurman – e claustrofobă

image

Pe marele ecran, te rupe în două şi mai multe nu, este neînfricată şi se potriveşte mănuşă personajelor dure şi curajoase pe care le-a jucat. În viaţa reală, Uma are o teamă pe care nu o poate controla. Se teme de spaţiile închise. Când a trebuit să fie îngropată de vie într-un coşciug, în film Kill Bill: Vol. 2 (2004), filmarea secvenţei a fost un adevărat coşmar! “N-a fost nevoie să joc, să mă prefac deloc, ţipetele mele erau absolut reale!”, a recunoscut actriţa.Recente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg