Orientare sexuală incertă? Aceste vedete s-au iubit și cu femei, și cu bărbați

7 aprilie, 2024

Orientarea sexuală a acestor vedete este cât se poate de clară zilele acestea. Dar a fost o vreme în care aceste VIP-uri au încercat și relațiile heterosexuale, doar pentru a se convinge că nu sunt de ele..

Samantha Fox

Dacă azi, la cei 57 de ani, o găsim căsătorită c-o femeie pe nume Linda Birgitte Olsen, tinerețea artistei a fost dedicată bărbaților. Printre idilele care au ținut paginile mondene a fost și cea cu rockerul Paul Stanley, co-fondatorul trupei Kiss. Primele zvonuri despre adevărata ei orientare sexuală au apărut în 1999, când britanica a fost în juriul unui concurs de Miss pentru lesbiene.

Elton John

Puțini știu că legendarul artist britanic, o voce importantă a comunității gay, a fost însurat, odată, c-o femeie. Da, primul dintre cele două mariaje ale sale a fost cu nemțoaica Renate Blauel, din 1984 până în 1988. Artistul știa încă de-atunci că-i plăceau doar bărbații și, în 1993, a început o relație cu David Furnish, un director de publicitate din Toronto, care i-a devenit soț în 2014.

Amber Heard

Cea mai cunoscută bisexuală de la Hollywood a tot intercalat relațiile cu bărbați și femei. Însă cireașa de pe tort a fost turbulentul mariaj cu Johnny Depp, care s-a lăsat cu multe vizite la tribunal. Înainte de actor, s-a iubit cu fotografa Tasya van Ree, iar după el, cu mogulul Tesla Elon Musk, căruia i-a urmat, din nou, o femeie: regizoarea Bianca Butti. În prezent, nu știm ce gen preferă Amber..

Cynthia Nixon

Vedeta din Totul despre sex a fost măritată c-un bărbat înainte să se stabilizeze la femei. Educatorul Danny Mozes i-a fost soț între anii 1988 și 2003, iar din acest mariaj au rezultat doi băieți, Samuel și Charles. Primul s-a născut de fapt fată, cu numele Samantha, dar a făcut tranziția către sexul masculin, între timp. Și Cynthia a făcut tranziția către femei, căsătorindu-se în 2012 cu activista Christine Marinoni, cu care are un al treilea băiat, pe Max. Născut de Marinoni c-un tată donator...

Kristen Stewart

Toți fanii actriței au început să creadă în basme atunci când aceasta a început o relație cu colegul ei din Twilight, seducătorul Robert Pattinson. Cei doi tineri actori s-au iubit între 2009 și 2013, o poveste care a venit la pachet și c-o infidelitate, din partea ei. După această mare iubire, actrița a îmbrățișat echipa feminină, cu o serie de relații scurte încununate, în 2021, cu logodna cu scenarista Dylan Meyer.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg