Orientare sexuală incertă? Aceste vedete s-au iubit și cu femei, și cu bărbați

7 aprilie, 2024

Orientarea sexuală a acestor vedete este cât se poate de clară zilele acestea. Dar a fost o vreme în care aceste VIP-uri au încercat și relațiile heterosexuale, doar pentru a se convinge că nu sunt de ele..

Samantha Fox

Dacă azi, la cei 57 de ani, o găsim căsătorită c-o femeie pe nume Linda Birgitte Olsen, tinerețea artistei a fost dedicată bărbaților. Printre idilele care au ținut paginile mondene a fost și cea cu rockerul Paul Stanley, co-fondatorul trupei Kiss. Primele zvonuri despre adevărata ei orientare sexuală au apărut în 1999, când britanica a fost în juriul unui concurs de Miss pentru lesbiene.

Elton John

Puțini știu că legendarul artist britanic, o voce importantă a comunității gay, a fost însurat, odată, c-o femeie. Da, primul dintre cele două mariaje ale sale a fost cu nemțoaica Renate Blauel, din 1984 până în 1988. Artistul știa încă de-atunci că-i plăceau doar bărbații și, în 1993, a început o relație cu David Furnish, un director de publicitate din Toronto, care i-a devenit soț în 2014.

Amber Heard

Cea mai cunoscută bisexuală de la Hollywood a tot intercalat relațiile cu bărbați și femei. Însă cireașa de pe tort a fost turbulentul mariaj cu Johnny Depp, care s-a lăsat cu multe vizite la tribunal. Înainte de actor, s-a iubit cu fotografa Tasya van Ree, iar după el, cu mogulul Tesla Elon Musk, căruia i-a urmat, din nou, o femeie: regizoarea Bianca Butti. În prezent, nu știm ce gen preferă Amber..

Cynthia Nixon

Vedeta din Totul despre sex a fost măritată c-un bărbat înainte să se stabilizeze la femei. Educatorul Danny Mozes i-a fost soț între anii 1988 și 2003, iar din acest mariaj au rezultat doi băieți, Samuel și Charles. Primul s-a născut de fapt fată, cu numele Samantha, dar a făcut tranziția către sexul masculin, între timp. Și Cynthia a făcut tranziția către femei, căsătorindu-se în 2012 cu activista Christine Marinoni, cu care are un al treilea băiat, pe Max. Născut de Marinoni c-un tată donator...

Kristen Stewart

Toți fanii actriței au început să creadă în basme atunci când aceasta a început o relație cu colegul ei din Twilight, seducătorul Robert Pattinson. Cei doi tineri actori s-au iubit între 2009 și 2013, o poveste care a venit la pachet și c-o infidelitate, din partea ei. După această mare iubire, actrița a îmbrățișat echipa feminină, cu o serie de relații scurte încununate, în 2021, cu logodna cu scenarista Dylan Meyer.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg