Original! O cântăreaţă din România, ”mireasă” pe placa de wakeboard!

1 octombrie, 2015
patricia amadeus mireasa marsay 29 jpeg

O celebră cântăreaţă din România a îmbrăcat rochia de mireasă şi a pornit, alături de alesul ei, într-o cursă plină de adrenalină pe lacul Snagov.

image

Patricia a luat parte, în realitate, la o şedinţă foto conceptuală, pe tema “Trash The Dress”, în care apare ca şi cum abia s-a căsătorit cu bunul său prieten, Alex Tudoroiu, cel care deţine brandul de haine masculine Marsay. Cei doi apar ca doi miri care, îmbrăcaţi conform tematicii, el în costum elegant, iar ea schimbând două rochii de mireasă, una clasică, iar alta reinterpretată din corset şi fustă din benzi albe ce imită crinolina.

image

Patricia şi Alex Tudoroiu apar în ipostaze tandre, pe ponton, fericiti că au făcut pasul cel mare, pentru ca apoi să se urce pe plăcile de wakeboard şi pe skijet şi să plutească ţinându-se de mână pe lacul Snagov.

image

Apropiaţii lor au fost surprinşi de fotografiile realizate, mulţi crezând că cei doi s-au căsătorit în realitate. „Mă amuză faptul că mulţi, chiar şi dintre cei apropiaţi, cred că m-am căsătorit fără să le ofer măcar nici cea mai mică intenţie sau aşteptare. Căsătoria este cu adevărat o taină pentru mine şi, în general, îmi ocrotesc viaţa privată, aşa că nu mi-aş putea expune intimitatea într-un mod atât de direct”, declară Patricia.

image

OriIdeea şedinţei foto i-a aparţinut lui Alex Tudoroiu. „Alex a avut o idee extrem de îndrăzneaţă şi a fost o reală provocare pentru toată echipa. A gândit această campanie,"Trash The Dress", pentru ţinutele de ceremonie Marsay, într-un mod total nebunesc şi unic în România. Pentru că practicat împreuna wakeboard toată vara, Alex mi-a propus să îi fiu partenera cool, în calitate chiar şi de mireasă. Faptul că noi suntem şi în realitate prieteni foarte buni şi am practicat acest sport împreună, ne-a ajutat relaxându-ne şi amuzându-ne copios de situaţie.Am avut cu toţii emoţii la cadrele de pe apă, deoarece în urmă cu câteva zile suferisem o întindere de ligamente şi fisură de menisc la ghenunchiul stâng, din cauza unei aterizări greşite la wakeboarding. Am simplificat destul de mult mişcările şi am reuşit să avem un shooting memorabil”, adaugă artista.Recente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg