Original! O cântăreaţă din România, ”mireasă” pe placa de wakeboard!

1 octombrie, 2015
patricia amadeus mireasa marsay 29 jpeg

O celebră cântăreaţă din România a îmbrăcat rochia de mireasă şi a pornit, alături de alesul ei, într-o cursă plină de adrenalină pe lacul Snagov.

image

Patricia a luat parte, în realitate, la o şedinţă foto conceptuală, pe tema “Trash The Dress”, în care apare ca şi cum abia s-a căsătorit cu bunul său prieten, Alex Tudoroiu, cel care deţine brandul de haine masculine Marsay. Cei doi apar ca doi miri care, îmbrăcaţi conform tematicii, el în costum elegant, iar ea schimbând două rochii de mireasă, una clasică, iar alta reinterpretată din corset şi fustă din benzi albe ce imită crinolina.

image

Patricia şi Alex Tudoroiu apar în ipostaze tandre, pe ponton, fericiti că au făcut pasul cel mare, pentru ca apoi să se urce pe plăcile de wakeboard şi pe skijet şi să plutească ţinându-se de mână pe lacul Snagov.

image

Apropiaţii lor au fost surprinşi de fotografiile realizate, mulţi crezând că cei doi s-au căsătorit în realitate. „Mă amuză faptul că mulţi, chiar şi dintre cei apropiaţi, cred că m-am căsătorit fără să le ofer măcar nici cea mai mică intenţie sau aşteptare. Căsătoria este cu adevărat o taină pentru mine şi, în general, îmi ocrotesc viaţa privată, aşa că nu mi-aş putea expune intimitatea într-un mod atât de direct”, declară Patricia.

image

OriIdeea şedinţei foto i-a aparţinut lui Alex Tudoroiu. „Alex a avut o idee extrem de îndrăzneaţă şi a fost o reală provocare pentru toată echipa. A gândit această campanie,"Trash The Dress", pentru ţinutele de ceremonie Marsay, într-un mod total nebunesc şi unic în România. Pentru că practicat împreuna wakeboard toată vara, Alex mi-a propus să îi fiu partenera cool, în calitate chiar şi de mireasă. Faptul că noi suntem şi în realitate prieteni foarte buni şi am practicat acest sport împreună, ne-a ajutat relaxându-ne şi amuzându-ne copios de situaţie.Am avut cu toţii emoţii la cadrele de pe apă, deoarece în urmă cu câteva zile suferisem o întindere de ligamente şi fisură de menisc la ghenunchiul stâng, din cauza unei aterizări greşite la wakeboarding. Am simplificat destul de mult mişcările şi am reuşit să avem un shooting memorabil”, adaugă artista.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg