Orlando Bloom: "Am avut un moment în care m-am simţit liber..."

12 aprilie, 2017
H&M Conscious Exclusive Dinner jpeg

A provocat un val de agitaţie printre internauţi în luna august a anului trecut, când a fost fotografiat de paparazzi în costumul lui Adam, pe placa de paddleboarding, împreună cu fosta iubită, Katy Perry. Aflaţi într-o vacanţă în Italia, probabil cei doi artişti, care au format un cuplu până luna trecută, au sperat că trec neobservaţi şi că se pot simţi liberi, în cazul lui Orlando, la propriu. Recent, Bloom a recunoscut că nu şi-ar fi dat hainele jos în veci, dacă ar fi ştiut că este fotografiat. Ce să mai zică şi el, doar era un spaţiu public, deci oricine avea acces, chiar şi un turist ameţit, darămite un paparazzo.

Chiar s-a simţit liber, la propriu.

Rememorând momentul istoric, când a fost surprins în toată splendoarea pe placă, cu vâslele în mână, actorul de 40 de ani a glumit, spunând că a vrut să se simtă unul cu natura: "Am avut un moment în care m-am simţit liber...", adăugând repede: "Ce pot să-ţi spun? Notă personală: niciodată nu eşti liber."

După ce imaginile nud au făcut furori pe internet, Orlando a mărturisit că a fost „extrem de surprins“, căci nu a conştientizat deloc că era în raza aparatelor de fotografiat. "Nu m-aş fi expus aşa dacă ştiam ce se va întâmpla. Am fost fotografiat de un milion de ori într-un milion de moduri diferite. Am fost complet singuri timp de cinci zile - nimic în jurul nostru - nu a fost cineva pe acolo care ar fi putut obţine vreo imagine." Bineînţeles că asta a fost doar impresia starului, căci imediat după vacanţa sa cu fosta Katy Perry, au apărut imaginile incriminatorii care arătau totul - Orlando foarte degajat pe placă, iar Katy cu zâmbetul pe buze, în costum de baie, chiar în faţa sa.

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg