Orlando Bloom se plânge că nu face prea mult sex cu Katy Perry. Care este motivul

22 martie, 2021
1 or jpg jpeg

Orlando Bloom a recunoscut că de când a adevenit tată partidele de sex cu logodnica Katy Perry au devenit o amintire.

Actorul admite că „nu fac sex suficient” în acest moment. Starul şi-a întâmpinat primul copil , pe Daisy, în august. Fără îndoială, la fel ca mulţi părinţi noi, cuplul se confruntă cu noi provocări, aşa că momentele de intimitate sunt tot mai rare. Când a fost întrebat cât de des au relaţii sexuale, Orlando a spus pentru The Guardian: „Nu suficient.Totuşi, abia am devenit părinţi”.

În acelaşi interviu, el şi-a amintit de „cel mai bun sărut” , pe care l-a trăit la 17 ani, cu o prietenă , demonstrând cât este de onest şi deschis în privinţa vieţii sale.

„Din păcate, nu cred că există ceva pe care oamenii să nu îl ştie despre mine”, spune el.

În trecut, Orlando, în vârstă de 44 de ani, îşi lăuda viaţa sexuală cu Katy, în vârstă de 36 de ani, şi explica cum le-a întărit relaţia.

„Aş spune că sexul este esenţial, pentru că astfel te poţi conecta cu celălalt.Intimitatea este o parte importantă a vieţii, dacă poti fi intim cu cineva atunci eşti binecuvântat, nu? ”

Starul american a recunoscut într-un interviu că era un nefericit înainte să o întâlnească pe artista de 35 de ani. Actorul mai are un fiu de 9 ani, Flynn, cu fosta sa soţie, modelul Miranda Kerr.

Orlando a mărturisit pentru Sunday Times că a avut o perioadă în care nu se mai regăsea. Atunci, pentru a-şi îmbunătăţi starea de spirit, a decis să apeleze la sfaturile unui prieten. Laird Hamilton i-a sugerat atunci să încerce să fie singur o perioadă.

<Dacă vrei să ai o relaţie serioasă, încearcă celibatul pentru câteva luni. Renunţă la gândul că vei merge la o petrecere doar pentru a cunoaşte pe cineva>>, mi-a spus Laid. Mi-a plăcut ideea. M-am gândit că pot avea doar o relaţie de prietenie cu o femeie”, a explicat Bloom.

A fost singur şase luni, chiar mai mult decât planificase. “Mă gândeam că abstinenţa va dura trei luni, dar îmi plăcea modul în care mă raportam la femei. Cu toate astea, nu cred că a fost ceva sănătos. Nu aş recomanda asta”, a adăugat el.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg