Orlando, deportat din India. Vezi ce i s-a întâmplat!

21 decembrie, 2015
Semi Exclusive    Orlando Bloom Arriving On A Flight In Miami jpeg

O situaţie fără precedent! Orlando Bloom a fost forţat de autorităţile indiene să părăsească India, imediat cum avionul său a aterizat pe Aeroportul Internaţional Indira Gandhi, din New Delhi.

Orlando Bloom, obligat să se întoarcă în Anglia

Actorul de 38 de ani a plecat din Londra către India, fiind invitat oficial să promoveze turismul din respectiva ţară. Din păcate, actorul n-a apucat să-şi facă o părere despre nimic, din moment ce autorităţile indiene l-au forţat pe actor să ia primul zbor către Londra şi să părăsească de îndată India. Motivul? Viza expirată a actorului!

Potrivit unor angajaţi ai aeroportului respectiv, biroul de imigrări nu a gestionat deloc aşa cum trebuie situaţia de criză. Aceştia susţint că existau şi alte căi pentru a soluţiona problema şi că actorul mai putea rămâne în ţară câteva zile chiar şi fără viză. De exemplu, se putea emite un permis temporar, care îi permite lui Orlando să rămână în ţară pentru 72 de ore.

După cum era de aşteptat, actorul nu a fost deloc mulţumit de tratamentul primit din partea autorităţilor indiene. Deşi, ulterior, Ministrul Afacerilor Externe a intervenit şi a facilitat emiterea unei noi vize, pentru ca actorul să se poată întoarce cât de repede posibil în India.

Sursa foto: hepta