Oscar after-parties 2018. Beyoncé şi Jay-Z au cucerit Hollywood-ul cu petrecerea lor din... garaj!

5 martie, 2018
FotoJet (4) jpeg

Mogulii muzicali au cucerit Cetatea Filmului! Soţii Carter au profitat de faptul că toate starurile marelui ecran se aflau în oraş - cu ocazia celui mai important eveniment de peste an dedicat cinematografiei - şi au invitat actorii şi regizorii de top la una dintre cele mai spectaculoase after party-uri din showbiz.

Cea de-a 90-a ediţie a ceremoniei de decernare a premiilor Oscar a avut parte de nişte after party-uri memorabile! În mod normal, toată lumea care e un nume cu greutate în industria cinematografică şi nu numai se îngrămădeşte la petrecerea organizată de Vanity Fair. Nici anul acesta nu s-a făcut nicio excepţie! Întreaga pleiadă de staruri hollywoodiene şi-a etalat ţinutele de vis la una dintre cele mai răsunătoare evenimente de peste an, rivalizând rochiile de pe covorul roşu.

image

La fel de bine, evenimentul post-Oscar găzduit de Elton John - Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party - este şi el pe lista lucrurilor de bifat de vedetele din Cetatea Filmului. Legendarul muzician nu se uită la bani atunci când organizează o petrecere de asemenea magnitudine, iar celebrităţile ştiu foarte bine asta! Un veteran în lumea entertainment-ului, Elton şi-a aşteptat invitaţii VIP – după încheierea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar – cu cel mai de soi meniu şi băuturi alese.

image

Dacă nici Madonna nu ştie cum să ofere distracţie pe cinste pentru doritori, nu ştiu cine poate face asta! Regina Pop o organizat şi ea un party privat, care, cum altfel?!, a fost preferat de crema Hollywood-ului, fie ei câştigători în cea mai importantă seară a cinematografiei sau nu. La petrecerea divei s-a dansat până-n zori de zi şi s-au consumat unele dintre cele mai exclusiviste preparate culinare care au făcut deliciul invitaţilor.

image

Însă anul acesta am avut parte de o premieră! Jay-Z s-a hotărât să facă o concurenţă de zile mari faimoaselor evenimente anuale de după Oscar-uri şi să organizeze propriul after-party. Zis şi făcut! Dar ce l-a determinat pe rapper să se apropie de celebrităţile din film?

Ei bine, Jay-Z a urmărit, ca noi toţi, succesul de box office pe care îl are Black Panther, o peliculă care omagiază comunitatea de culoare şi muzica hip hop. Şi, încurajat de priza pe care filmul o are la public, Jay-Z şi-a propus să cucerească şi el Hollywood-ul în anii care vin.

image

Astfel, petrecerea lui şi a divei Beyonce a avut loc în garajul din Chateau Marmont, de pe Sunset Boulevard, unde se aflau mai multe staruri pe metru pătrat decât oriunde în lume, în preajma Oscarurilor.  În garajul cu pricina a fost instalat un candelabru imens, iar vedetele au păşit pe un covor negru la intrarea în locaţie.

image

Nu ne-am făcut griji că nişte A-listers precum soţii multimilionari n-ar avea parte de companie selectă la un party dat de ei în onoarea cântăreţei Mary J. Blige, dublu nominalizată la Oscar - pentru Best Original Song (“Mighty River,” Mudbound) şi pentru Best Supporting Actress. Nu a câştigat cântăreaţa de culoare niciunul dintre premii, însă tot a avut o seară de excepţie, intrând în istorie cu cele două nominalizări. Aşadar Mary J. Blige a avut motive să petreacă de minune la party-ul dat în onoarea ei. Ca să nu mai spunem că Jay-Z se pricepe şi el să dea petreceri de mare clasă. Fix ca la Hollywood!Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg