Ozana Barabancea a slăbit drastic, dar nu se opreşte aici. Mai vrea să-şi facă şi alte operaţii estetice!

6 noiembrie, 2018
4 ozana barbancea23 jpg jpeg

În iunie 2017 a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului, iar acum arată complet diferit. Celebra artistă cântăreşte mai puţin cu 40 de kilograme în prezent şi se simte ca-n adolescenţă!

Energică, pozitivă şi cu mult chef de viaţă! Aşa o găsesc cei 49 de ani pe Ozana Barabancea, care arată mai bine pe zi ce trece. După ce a trecut prin intervenţii grele şi periculoase, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva!” împărtăşeşte cu fanii internauţi gânduri bune despre cum să trăieşti sănătos şi frumos.

image

Ea a realizat recent un shooting de toamnă, în care arată splendid. Vizibil slăbită, Ozana se bucură acum de o siluetă ca trasă prin inel, asemenea unei adolescente. Vorbind despre intervenţiile pe care şi le-a făcut de-a lungul ultimilor doi ani, dar şi despre cele viitoare, artista a recunoscut că nu regretă nimic şi că totul efortul a meritat.

image

Amintim că Ozana a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului, dar şi prin intervenţii ulterioare de modelarea a siluetei. Cea mai recentă este un lifting circular complex, prin care vedeta a căpătat o talie de invidiat, eliminându-se surplusul de piele şi grăsime de pe abdomen.

image

Totuşi, Ozana n-are de gând să se oprească aici. Ea vrea să se supună unei intervenţii asupra sânilor, dar şi a coapselor interioare. "Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei. Urmează alte două operaţii. Vreau să-mi ridic sânii şi să-mi retuşez picioarele", a mărturisit Ozana Barabancea. Pe lângă această intervenţie complicată, vedeta Antena 1 a suferit şi o blefaroplastie, operaţie prin care şi-a ridicat pleoapele.

Iată aici galeria foto!Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg