Ozana Barabancea, soluţie extremă pentru slăbit VIDEO

27 iunie, 2017
ozana barabancea probleme de greutate jpg jpeg

De-a lungul timpului, celebra artistă a încercat tot felul de metode pentru a scăpa de excesul de greutate. De data aceasta, a luat o decizie radicală. Uite despre ce este vorba.

image

În ultimii ani, kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap Ozanei Barabancea (47). Preocupată mai mult de sănătate, decât de aspectul său fizic, artista a fost imună la criticile venite din partea celor care au văzut mai mult "ambalajul" decât "conţinutul". Iată, însă, că a venit momentul ca jurata emisiunii "Te cunosc de undeva" să atace cu toate armele problema şi a apelat la ajutorul medicilor.

Iniţial, a vrut să-şi facă o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului într-o clinică din Turcia, dar în cele din urmă s-a lăsat pe mâna doctorilor din România. Astfel, în urmă cu o săptămână, Ozana Barabancea s-a operat într-o clinică din Bucureşti. Ea spune că a recurs la această soluţie extremă pentru a fi sănătoasă pentru copiii ei.

"Cred că m-am îngrăşat pe fond nervos. Am vrut să mă operez iniţial în Turcia, unde eram programată la 4 iulie, dar am ajuns la spitalul Monza, la dr. Rubin Munteanu, care mi-a spus că «decizia este mai importantă decât incizia». Este un act de mare curaj, pe care nu credeam că pot să-l fac. Eu sunt sănătoasă tun, dar nu eram mobilă, nu puteam să fac mai nimic, să mă joc cu copiii mei", a spus vedeta la Antena 1.

Artista a ajuns la bisturiu, după ce metodele clasice de slăbit nu au dat roade: "Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămână, dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul ăsta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am să beau trei săptămâni lichide, supe strecurate, ceaiuri. Dacă puteţi să credeţi am savurat linguriţă cu linguriţă un iaurt de băut. Am spus adio tuturor băuturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool", a mai explicat ea.

Citeşte şi:

Transformările Ozanei Barabancea

Viaţa Ozanei Barabancea

Vedete care şi-au făcut operaţie de micşorare a stomacului

Soprana a rămas doar cu 15 la sută din stomac. Operaţia a fost făcută laparoscop, iar ea se simte extrem de bine la o săptămână după intervenţie. "Costul operaţiei variază de la 4-500 de euro la 12.000 de euro. Doctorul, mi-a tăiat centrii foamei, aşa că într-o săptămână am slăbit 7 kilograme. Există şi dezavantaje, se lasă pielea, deci trebuie să faci sport", a completat Ozana Barabancea.

image


Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg