Ozzy Osbourne, mărturisiri şocante: "Am încercat să-mi omor soţia! Luasem decizia că Sharon trebuie să moară!"

9 septembrie, 2020
1 ozzy gettyimages 840005464 jpg jpeg

În 38 de ani de mariaj, au trecut de la agonie la extaz de mai multe ori, depăşind probleme de sănătate grave, dar şi crunte războaie cu alcoolul şi drogurile. Câţi ştiu sau îşi aminntesc, însă, că tentiva de omor s-a numărat printre ele?!

Puţini au aflat despre cel mai întunecat episod din mariajul rockerului Ozzy Osbourne cu Sharon. Şi nimeni nu a auzit până acum chiar propriile lor mărturisiri pe marginea acestui subiect dureros. Sharon şi Ozzy au vorbit, însă, deschis despre asta în noul documentar Biography: Nine Lives of Ozzy Osbourne, lansat în urmă cu două zile. "N-a fost chiar una dintre cele mai mari realizări ale mele", a încercat Ozzy să fie ironic. "Culmea este că în acele momente mă simţeam mai calm decât fusesem vreodată în viaţa mea. Eram liniştit, apoi tot ce-mi amintesc este că m-am trezit în închisoarea Amersham şi l-am întrebat pe un poliţist: De ce sunt aici? John Michael Osbourne, ai fost arestat pentru tentativă de omor, mi-a răspuns", povesteşte solistul de 71 de ani al formaţiei Black Sabbath.

Soţia lui în vârstă de 67 de ani îşi aminteşte şi ea cutremurată acel incident îngrozitor, spunând că nu şi-a recunoscut atunci soţul, care nu-şi mai aminteşte nimic din întregul episod pentru că era mult prea drogat, iar drogurile îl duseseră în altă lume fără legătură cu raţiunea. "Asta pot face drogurile din om. Eu nu am idee cine stătea atunci pe canapea lângă mine, fiindcă nu era soţul meu. Era altă persoană, se transformase. Din cauza drogurilor, căpătase acea privire goală, practic avea obloanele trase şi nu reuşeam să ajung la adevăratul Ozzy. Mi-a spus: am luat hotărârea că trebuie să mori. Era foarte calm, apoi dintr-odată s-a năpustit asupra mea, m-a trântit la pământ şi a început să mă strângă de gât, stând deasupra mea", povesteşte Sharon, care cu ultimele puteri a reuşit să întindă mâna şi să apese unul dintre butoanele de panică pe care din fericire le aveau montate în casă. "Slavă Domnului că judecătorul a decis să îl trimită la tratament timp de 6 luni după asta. Am avut şi eu timp astfel să-mi adun gândurile, fiindcă eram complet răvăşită. Când ne-am revăzut prima dată după ce se întâmplase, i-am spus verde-n faţă: Nu mă interesează banii. Dar dacă mai faci asta o dată, ori te voi omorî eu pe tine ori tu pe mine. Asta este ceea ce îţi doreşti pentru copiii noştri?". A fost întrebarea care l-a pocnit în moalele capului pe Ozzy - gândindu-se la cei trei copii pe care îi are cu Sharon: Aimee, de 37 de ani, Kelly, de 35 de ani, şi Jack, de 34. Copii pentru care cu siguranţă nu a fost deloc uşor să urmărească aceste grele mărturisiri ale părinţilor lor.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg