Palmaresul lui Justin Timberlake! Ce vedete au trecut prin patul artistul de-a lungul anilor!

6 ianuarie, 2015
fergie 7 jpeg

Anul acesta, Justin Timberlake va deveni tată pentru prima dată. Însă, până la acest copil cu Jessica Biel ar f putut fi foarte bine să se ivească şi alţi bebeluşi în viaţa cântăreţului dacă acesta nu era atent. Asta pentru

Anul acesta, Justin Timberlake va deveni tată pentru prima dată. Însă, până la acest copil cu Jessica Biel ar f putut fi foarte bine să se ivească şi alţi bebeluşi în viaţa cântăreţului, dacă acesta nu era atent. Asta pentru că prin patul artistului au trecut destule femei, toate frumoase şi celebre.

Haideţi, aşadar, să trecem în revistă câte relaţii oficiale a avut cântăreţul de-a lungul vieţii sale, până s-o cunoască pe aleasa inimii sale, deja soţia, Jessica Biel!

Fergie – 1997

image

El avea 16, ea 23. O vârstă perfectă pentru a descoperi viaţa şi... Kamasutra!

Click pe următoarea!

Britney Spears 1999 -2002

Multă vreme s-a zvonit că Justin Timberlake a fost cel care i-a răpit virginitatea artistei, însă ulterior s-a aflat că de multă vreme nu mai era vorba de aşa ceva în cazul lui Britney. În orice caz, relaţia cu prinţesa pop i-a adus lui Justin un plus la capitolul imagine.

Nicole Appleton – 2002

Scurtă, dar reuşită! Se pare că cei doi au avut o relaţie scurtă de ... o noapte? Fosta componentă a trupei All Saints n-a rezistat farmecului cântăreţului şi a ajuns în patul acestuia.

Alyssa Milano – 2002

Se pare că anul acesta a fost unul de graţie pentru Justin Timberlake. Pe atunci, cântăreţul a avut o relaţie şi cu actriţa Alyssa Milano care, însă, a cerut prea mult de la un artist aşa în vogă: un copil! După cum era de aşteptat, Justin a refuzat cu stoicism să devină tată la o vârstă aşa fragedă.

Cameron Diaz 2003 – 2006

Încă o parteneră mai în vârstă decât el. Se pare că acest aspect a avut mult de cântărit în relaţia celor doi. Iar după trei ani, despărţirea a fost inevitabilă.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg