Pamela Anderson, apariție de senzație în Canada. Diva-și fentează vârsta, la brațul fiului său

8 februarie, 2023
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg

Greu poate spune cineva că arată de 55 de ani. Superba blondă are o siluetă de invidiat și un chip foarte armonios. A găsit Pamela Anderson secretul tinereții fără bătrânețe, deși viața nu i-a fost foarte ușoară.

Actrița Pamela Anderson s-a afișat într-o ținută spectaculoasă în Toronto, la premiera documentarului său recent lansat și a fost însoțită de Brandon Thomas Lee, fiul său în vârstă de 26 de ani.

Fostul fotomodel Playboy Pamela Anderson pare mult mai tânără decât vârsta din buletin. Și are un corp de adolescentă, pe care l-a pus în valoare cu o rochie neagră, mulată, decoltată și decupată, sandale sexy negre cu tocuri cui și o coafură în bucle lejere. Nu ai zice că sunt mamă și fiu, ci mai degrabă frați.

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (2) jpg

Protagonista documentarului ”Pamela, o poveste de dragoste” și-a lansat filmul și în Toronto, marți. A fost toată numai un zâmbet și a flirtat cu camera, căci este o expertă în seducție.

Brandon este fiul său cel mare. Acesta are 26 de ani și este implicat în proiectul recent al mamei sale, mai exact, este producătorul documentarului, povestea emoționantă de viață a superbei dive, care a făcut furori în serialul ”Baywatch” și a ridicat costumul de baie întreg și roșu pe podiumul senzualității.

Pamela Anderson este o vedetă prin definiție. În Canada ne-a reamintit tuturor cât este de naturală pe covorul roșu. Starul se află într-o perioadă a confesiunilor, când a decis să spună lumii povestea sa. Mulți n-o cunosc cu adevărat pe Pamela Anderson și au senzația că a fost doar un chip frumos, o blondă senzuală care și-a exploatat aspectul de Barbie la maxim. Pentru ei, proiectele vedetei vor veni ca o surpriză. Atât cartea pe care a scris-o personal, cât și povestea vieții ecranizată în documentarul Netflix.

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (1) jpg

În acest documentar despre viața sa, Pamela Anderson dezvăluie detalii intime despre traumele suferite în copilărie, dar și în timpul unei vieți trăite în lumina crudă a blitzurilor paparazzilor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg