Pamela Anderson, apariție de senzație în Canada. Diva-și fentează vârsta, la brațul fiului său

8 februarie, 2023
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg

Greu poate spune cineva că arată de 55 de ani. Superba blondă are o siluetă de invidiat și un chip foarte armonios. A găsit Pamela Anderson secretul tinereții fără bătrânețe, deși viața nu i-a fost foarte ușoară.

Actrița Pamela Anderson s-a afișat într-o ținută spectaculoasă în Toronto, la premiera documentarului său recent lansat și a fost însoțită de Brandon Thomas Lee, fiul său în vârstă de 26 de ani.

Fostul fotomodel Playboy Pamela Anderson pare mult mai tânără decât vârsta din buletin. Și are un corp de adolescentă, pe care l-a pus în valoare cu o rochie neagră, mulată, decoltată și decupată, sandale sexy negre cu tocuri cui și o coafură în bucle lejere. Nu ai zice că sunt mamă și fiu, ci mai degrabă frați.

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (2) jpg

Protagonista documentarului ”Pamela, o poveste de dragoste” și-a lansat filmul și în Toronto, marți. A fost toată numai un zâmbet și a flirtat cu camera, căci este o expertă în seducție.

Brandon este fiul său cel mare. Acesta are 26 de ani și este implicat în proiectul recent al mamei sale, mai exact, este producătorul documentarului, povestea emoționantă de viață a superbei dive, care a făcut furori în serialul ”Baywatch” și a ridicat costumul de baie întreg și roșu pe podiumul senzualității.

Pamela Anderson este o vedetă prin definiție. În Canada ne-a reamintit tuturor cât este de naturală pe covorul roșu. Starul se află într-o perioadă a confesiunilor, când a decis să spună lumii povestea sa. Mulți n-o cunosc cu adevărat pe Pamela Anderson și au senzația că a fost doar un chip frumos, o blondă senzuală care și-a exploatat aspectul de Barbie la maxim. Pentru ei, proiectele vedetei vor veni ca o surpriză. Atât cartea pe care a scris-o personal, cât și povestea vieții ecranizată în documentarul Netflix.

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (1) jpg

În acest documentar despre viața sa, Pamela Anderson dezvăluie detalii intime despre traumele suferite în copilărie, dar și în timpul unei vieți trăite în lumina crudă a blitzurilor paparazzilor.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg