Pamela Anderson, apariție de senzație în Canada. Diva-și fentează vârsta, la brațul fiului său

8 februarie, 2023
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg

Greu poate spune cineva că arată de 55 de ani. Superba blondă are o siluetă de invidiat și un chip foarte armonios. A găsit Pamela Anderson secretul tinereții fără bătrânețe, deși viața nu i-a fost foarte ușoară.

Actrița Pamela Anderson s-a afișat într-o ținută spectaculoasă în Toronto, la premiera documentarului său recent lansat și a fost însoțită de Brandon Thomas Lee, fiul său în vârstă de 26 de ani.

Fostul fotomodel Playboy Pamela Anderson pare mult mai tânără decât vârsta din buletin. Și are un corp de adolescentă, pe care l-a pus în valoare cu o rochie neagră, mulată, decoltată și decupată, sandale sexy negre cu tocuri cui și o coafură în bucle lejere. Nu ai zice că sunt mamă și fiu, ci mai degrabă frați.

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (2) jpg

Protagonista documentarului ”Pamela, o poveste de dragoste” și-a lansat filmul și în Toronto, marți. A fost toată numai un zâmbet și a flirtat cu camera, căci este o expertă în seducție.

Brandon este fiul său cel mare. Acesta are 26 de ani și este implicat în proiectul recent al mamei sale, mai exact, este producătorul documentarului, povestea emoționantă de viață a superbei dive, care a făcut furori în serialul ”Baywatch” și a ridicat costumul de baie întreg și roșu pe podiumul senzualității.

Pamela Anderson este o vedetă prin definiție. În Canada ne-a reamintit tuturor cât este de naturală pe covorul roșu. Starul se află într-o perioadă a confesiunilor, când a decis să spună lumii povestea sa. Mulți n-o cunosc cu adevărat pe Pamela Anderson și au senzația că a fost doar un chip frumos, o blondă senzuală care și-a exploatat aspectul de Barbie la maxim. Pentru ei, proiectele vedetei vor veni ca o surpriză. Atât cartea pe care a scris-o personal, cât și povestea vieții ecranizată în documentarul Netflix.

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (1) jpg

În acest documentar despre viața sa, Pamela Anderson dezvăluie detalii intime despre traumele suferite în copilărie, dar și în timpul unei vieți trăite în lumina crudă a blitzurilor paparazzilor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg