Pamela Anderson are o nouă relaţie?

21 martie, 2017
Pamela Anderson Delivers Vegan Lunch To Julian Assange At The Ecuadorian Embassy jpeg

Din aprilie 2015, când a divorţat de producătorul Rick Salomon, celebra actriţă este o femeie fără obligaţii! Acum, însă, starul în vârstă de 49 de ani ne dă de înţeles că a găsit deja un bărbat cu care ar vrea să-şi refacă viaţa amoroasă!

Pamela Anderson are o relaţie cu Julian?

S-a tot zvonit în ultima vreme că Julian Assange, purtătorul de cuvânt şi editorul-şef al WikiLeaks, ar fi cel care i-a atras atenţia. Asta pentru că, recent, pe site-ul său, Pamela a confirmat, cumva, legătura amoroasă cu acesta.

Ne referim la scrisoarea emoţionantă pe care actriţa de 49 de ani a redactat-o şi-n care îl numea pe acesta drept ”Julian al meu”. ”Julian Assange este unul dintre cei mai inteligenţi, interesanţi şi informaţi bărbaţi în viaţă. Şi da, cred că este foarte sexy. Este incredibil de puternic, şi, totuşi, vulnerabil”, îl descria Pamela pe Julian în scrisoarea publică.

Julian Assange

În încheiere, Pamela semna scrisoarea ”cu dragoste”: ”Le mulţumesc eroilor de la Wikileaks şi, desigur, îl vor apăra întotdeauna pe Julian la meu. Cu dragoste, Pamela”.

Surprinsă în faţa casei lui Julian, încărcată de cumpărături

Aşadar, să fie ceva amoros între ei? Anul trecut, se zvonea prima oară că cei doi formează un cuplu, după ce Pamela a fost văzută la uşa lui Julian cu nişte cumpărături. Apoi, în decembrie 2016, scenariul s-a repetat.

Întrebată fiind care este relaţia cu Julian, Pamela nu a vrut nici să confirme, dar nici să infirme zvonurile. ”Intenţiile noastre nu sunt să formăm o alianţă romantică, ci să ne unim forţele. Zvonurile sunt flatante. Cred că pot avea tot ce trebuie pentru a deveni o Primă Doamnă”, a declarat Pamela.

foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg