Pamela Anderson, confesiuni neașteptate despre starea ei civilă, după șase căsătorii eșuate

1 octombrie, 2024

Vedeta Baywatch a fost căsătorită de șase ori cu cinci bărbați diferiți. Mai nou, fostul sex simbol militează pentru naturalețe. De mai bine de un an, nu mai apare machiată la evenimente, ci își asumă frumusețea naturală.

Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg

Este mai autentică, ca niciodată!

Actrița Pamela Anderson și Gia Coppola au fost fotografiate în Spania la ceremonia de închidere a celei de-a 72-a ediții a Festivalului de Film de la San Sebastian.

Pamela Anderson, Profimedia (4) jpg

Pamela Anderson a avut parte de relații de dragoste și căsnicii tumultuoase care au acaparat paginile publicațiilor, dar simbolul Baywatch, în vârstă de 57 de ani, a făcut pace în sfârșit cu ea însăși și asta se vede.

Nu mai are o problemă în a fi o femeie singură, fără o relație amoroasă. Curentul cam acesta pare a fi. Onorată cu un premiu pe măsură, de Femeia Anului 2024 de la Glamour, Pamela și-a folosit momentul în lumina reflectoarelor pentru a vorbi despre dezvoltarea sa pesonală din ultimii ani, salt pe care l-a făcut, în sfârșit, fără a mai simți nevoia unui bărbat alături.

A investit în ea însăși, iar rezultatul este că s-a redescoperit.

Pamela, care a fost căsătorită de șase ori cu cinci bărbați diferiți, a dezvăluit că a fi singură nu a fost ușor.

„În acești ultimi câțiva ani, a fost un efort să rămân singură și să-mi dau seama ce îmi place, ce vreau să fac”, a mărturisit ea Glamour. „Sunt, cu siguranță, mult mai fericită acum. Acum zece ani, aș fi simțit lucrurile acestea ca pe un eșec. Cred că probabil au fost ultimii 20 de ani, poate.”

Cuvintele ei oferă o perspectivă rară asupra vulnerabilității unei femei care, timp de zeci de ani, a fost definită de relațiile ei celebre. Dar după ani de tumult și despărțiri zgomotoase, Pamela Anderson dă semne că s-a schimbat la nivel profund. A întors foaia, una în care identitatea sa nu mai depinde de un partener.

Istoria relațiilor Pamelei este alambicată. A avut legături cu vedete rock, jucători de poker și producători de la Hollywood. Prima ei căsătorie cu toboșarul Mötley Crüe Tommy Lee, în 1995, a fost poate cea mai faimoasă și scandaloasă legătură a sa.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg