Pamela Anderson, goală sub duş. Vezi de ce a pozat aşa!

20 mai, 2015
annex   leigh janet psycho 01 jpeg

Fosta divă Baywatch a imitat o scenă celebră din filmul "Psycho", de Alfred Hitchcock, apărând goală sub duş, într-o reclamă pentru PETA, realizată în cadrul unei campanii ce luptă împotriva consumului inutil de apă.Celebra scenă de sub duş

Fosta divă Baywatch a imitat o scenă celebră din filmul "Psycho", de Alfred Hitchcock, apărând goală sub duş, într-o reclamă pentru PETA, realizată în cadrul unei campanii ce luptă împotriva consumului inutil de apă.

Celebra scenă de sub duş, din filmul "Psycho", a avut-o ca protagonistă pe actriţa Janet Leigh. Campania intitulată "Make a splash for the environment - try vegan" va fi lansată oficial de actriţă în ediţia de mâine a emisiunii "The Ellen DeGeneres Show".

Filmată de bunul ei prieten, fotograful David LaChapelle, noua reclamă a fost realizată într-o perioadă extrem de importantă pentru statul american în care locuieşte Pamela Anderson, California, al cărui guvernator Jerry Brown a emis în urmă cu câteva săptămâni un decret care impune reducerea cu 25% a consumului de apă în zonele urbane.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, inclusiv People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), dar şi a unor fundaţii ecologice.

image


Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}