Pamela Anderson: “Nu mai sunt aceeași persoană”. Actrița nu vrea să mai audă de perioada Playboy

14 octombrie, 2024

Asta e evident, dacă compari imaginea de acum a divei cu cea din anii ‘90, când făcea furori în costum roșu de salvamar.

Actrița în vârstă de 57 de ani continuă seria de mărturisiri despre felul în care și-a schimbat viața, cu un nou interviu în care Pamela Anderson recunoaște că s-a depărtat de Hollywood tocmai pentru a face uitată imaginea ei de Iepuraș Playboy, pe care aceasta l-a comparat cu un  „personaj de desene animate”.

Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg

Un prim pas important în acest sens pentru fosta bombă sexy este faptul că a adoptat un look fără machiaj în ultimii ani, un aspect natural pe care-l prezintă mândră chiar și la galele de covor roșu, acolo unde vedetele feminine apelează la adevărat echipe glam. Nu și Pam, chiar și cu riscul de a părea ștearsă. S-a întâmplat și la Gala Glamour Women Of The Year, organizată pe 8 octombrie la New York, acolo unde Pamela a fost onorată cu un premiu, purtând o superbă rochie lungă, verde fistic, dar fără pic de machiaj.

„Acesta a fost începutul. Am renunțat la imaginea pe care lumea o avea dintotdeauna despre mine. Cine este acest personaj de desene animate pe care l-am creat? OK, a fost distractiv atunci, dar acum nu mai sunt acea persoană”, s-a confesat Pam într-un interviu în ediția de august a revistei Better Homes and Gardens, în care apar fotografii inedite cu vedeta din casa ei din Vancouver, acolo unde locuiește în prezent.

Pamela (care a pus capăt în 2022 celui de-al cincilea ei mariaj) a mai dezvăluit că nu credea că cineva va observa lipsa machiajul ei, dar reacțiile pozitive pe care le-a primit i-au arătat că poate fi acceptată și așa. „De îndată ce mi-am scos masca, o întreagă lume s-a deschis pentru mine!”. Iar o parte din această lume este gastronomia.

Într-adevăr, Pamela pregătește lansarea cărții ei de bucate, I Love You: Recipes from the Heart, proiect care a început ca un cadou de casă nouă pentru fiii ei, Brandon, în vârstă de 27 de ani, și Dylan, în vârstă de 26 de ani.

Pamela Anderson jpg

„Îmi amintesc că mama obișnuia să țină niște rețete într-o cutie. Am decis că trebuie să găsesc cea mai bună cutie pentru băieți, care tocmai și-au cumpărat o casă împreună și locuiesc acolo cu prietenele lor, toți patru. Desigur, fiul meu, Brandon, cu creierul lui de om de afaceri, mi-a spus: Aceasta poate fi o carte, mamă! Așa că am făcut o carte cu titlul Te iubesc, pentru că așa era gravat pe cutia cu rețete.”

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg
David Popovici, îngerul copiilor jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian, despre Gasca Zurli cu mascote   Instagram (1) png
Bennifer adopta pisicuta PNG
Julia Roberts, miting în Georgia, Profimedia (4) jpg
Retreat Vama Veche colaj  JPG
Romanita Iovan Dare to Shine cu Dana Sota si Dana Savuica  (15) jpeg
Andreea Marin se menține cu Pilates   Instagram jpg
Jennifer Lopez la Met Gala 2023 jpg
Richard Gere si Alejandra Silva Foto Profimedia jpg
Beverly Hills 90210 GettyImages 114743151 jpg
Alex Velea și Antonia 2 jpg
Harrison Ford și soția sa Calista Flockhart, Profimedia (2) jpg
Crina Abrudan la Paris Fashion Week cu colectia lui Denis Predescu   Instagram jpg
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (1) jpg
Lisa Marie Presley  foto   GettyImages 144165499 jpg