Pamela Anderson, o nouă apariție spectaculoasă, complet nemachiată, la 56 de ani. Mesajul său e puternic

1 martie, 2024

În vădită contradicție cu imaginea de vampă pe care o avea până nu demult, Pamela Anderson își folosește notorietatea pentru a face public un mesaj important, de împuternicire a femeii.

Pamela Anderson, Profimedia jpg

La 56 de ani, a renunțat la artificii de frumusețe și s-a hotărât să se arate lumii într-o splendidă autenticitate.

Cu sprâncene subțiri și chipul complet natural, fără nicio urmă de machiaj, fosta divă Baywatch își asumă ceea ce este, așa cum este: frumusețea personală matură, fără fard.

La 56 de ani, diva radiază încredere și acceptare de sine într-un look proaspăt, fără machiaj, captând atenția în săptămâna modei și nu numai.

Fostul sex-simbol Baywatch se arată în paginile High Snobiety într-o ședință foto dinamică, unde îi vedem frumusețea naturală, o raritate în ziua de azi, între paginile mondene înțesate de portrete ultra-modificate, nu doar prin machiaj, ci și prin filtre sau programe de editare și retușare.

Pamela Anderson nu vrea nimic de felul acesta! Căci în ultimele luni, și-a arătat noua sa versiune, mai autentică decât oricând.

La început, fiii săi Brandon Thomas, în vârstă de 27 de ani, și Dylan Jagger, în vârstă de 26 de ani, proveniți din căsătoria sa cu muzicianul rock Tommy Lee, în vârstă de 61 de ani, cât și agenții săi și-au exprimat neîncrederea în legătură cu noua sa modalitate de a se arăta în lume. Nu credeau că va dura această versiune, însă iată că pare o cale perfect asumată și integrată. Pamela Anderson apare nemachiată în public de luni bune.

Nu este o revoltă, ci doar o altă etapă a vieții, în care se acceptă așa cum este.

Și ce mesaj important este acesta!

Cea mai recentă ședință foto este adorabilă! Căci nimic nu e mai sexy decât o femeie bine cu ea însăși, exact așa cum este. Vegetariană și iubitoare de natură, Pamela Anderson transmite doar vibrații pozitive!

”Atâta timp cât învățăm, suntem pe calea cea bună...” , a scris Pamela Anderson în dreptul uneia dintre postările sale publice pe Instagram.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg