Pamela Anderson, o vegană adevărată. Nu consumă produse animale şi lansează o colecţie de genţi vegane! Ce material inedit este folosit

25 februarie, 2022
1 profimedia 0533493660 jpg jpeg

Pamela Anderson lansează o nouă linie de genţi vegane. Actriţa a revenit în atenţia publicului odată cu serialul ”Pam şi Tommy”, ce s-a inspirat din mariajul său cu Tommy Lee.

O cunoscută apărătoare a drepturilor animalelor, Pamela trece la următorul nivel. Cum este o aroganţă să fii vegan şi să porţi produse din piele animală, diva a venit cu o soluţie şi pentru această dilemă. Ea a creat un parteneriat cu Ashoka pentru a lansa o linie de genţi vegane. Cunoscutul brand francez este cunoscut pentru produsele sale care nu folosesc cruzime asupra animalelor, iar materialul folosit este unul inedit, piele din mere.

Ashoka a anunţat pe Instagram: ”Geanta de shopping Pamela este disponibilă. Avem ultimul model de poşetă făcută din piele de mere, în colaborare cu celebra Pamela Anderson. Este foarte mare, cu buzunar exterior şi altele interioare, dar şi cu portofel încorporat, detaşabil. Poate fi găsită pe negru, terracotta, nud şi roşu.”

Pentru a sărbători lansarea, brandul s-a asociat cu PETA, asociaţia pentru drepturile animalelor, şi vor oferi o geantă cadou, iar culoarea va fi aleasă de câştigător.

Este a doua colecţie realizată de Pamela cu Ashoka, un brand care a numit-o o femeie implicată pe toate fronturile.

O parte din genţi va fi donată la Fundaţia Pamela Anderson, o organizaţie care luptă pentru drepturile omului, ale animalelor şi ale mediului.Recente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg