Pamela Anderson s-a îngrășat 11 kilograme scriindu-și memoriile: ”Este armura mea pufoasă”

26 ianuarie, 2023
Pamela Anderson, Getty (1) jpg

Pamela Anderson susține că și-a scris singură autobiografia, că niciun scriitor nu a ajutat-o, iar acest lucru i-a adus și o ”surpriză” nedorită, un surplus ponderal de 11 kilograme.

Fosta bombă sexy din ”Baywatch” are acum 55 de ani și a explicat miercuri la “The Howard Stern Show” că nu i-a fost ușor. În primul rând, mulți n-au crezut-o că ea însăși scrie. Multe vedete apelează la scriitori fantomă, care așază în pagină gândurile personajului principal.

Pamela Anderson vrea neapărat ca publicul să știe că ea însăși a scris, iar multele ore de stat pe scaun și-au spus cuvântul: s-a îngrășat.

Femeia care a fost toată viața sa top fit este mai pufoasă decât o știm.

Totuși, este un proces normal și explicabil. Pe măsură ce s-a deschis făcând confesiuni intime despre viața sa, corpul a început să se schimbe, să ia în greutate ca o formă de protecție.

Căci grăsimea este protecție, îl apără pe omul vulnerabil, atunci când se crede expus.

”Este o nebunie, am avut o reacție fizică la poveștile dezvăluite în carte. Grăsimea a devenit ceva pe care mă sprijineam, era protectoare. Efectiv, armura mea pufoasă. Nu știu ce s-a întâmplat, eu așa am simțit, a ieșit la iveală acest soi de protecție.”, a mărturisit, cu emoție, Pamela Anderson.

Fostul star Playboy Pamela Anderson spune că s-a gândit că i se schimbă corpul fiindcă înaintează în vârstă, iar mama sa a întrebat-o de ce nu-și mai arată public celebrul corp emblematic.

”Eu i-am răspuns, ce corp emblematic mai am eu.”, glumește diva Pamela Anderson, care urmează un stil de viață vegan de ani de zile.

Autobiografia vedetei Pamela Anderson va apărea pe piață din 31 ianuarie. Tot din aceeași dată, va rula și pe Netflix documentarul despre viața sa, în care Pamela Anderson dezvăluie detalii despre traumele suferite în copilărie, dar și în timpul unei vieți trăite în lumina crudă a blitzurilor paparazzilor.

În casa ei de pe Insula Vancouver, Pamela Anderson, vedeta din popularul serial "Baywatch", a vorbit cu jurnalistul Jim Axelrod, dând câteva detalii cutremurătoare despre viaţa sa, care vor fi dezbătute mai pe larg în documentarul Netflix, care va fi lansat la finalul acestei luni.

"Pentru prima oară, vreau să am controlul firului narativ despre viaţa mea. Îmi scriu cartea, fac şi documentarul ăsta acum şi pot să las totul în urmă", spune Pamela Anderson, care este încă bântuită de anumite imagini din copilărie. Cum ar fi cea în care tatăl ei o ţinea pe mama ei cu faţa deasupra aragazului, iar Pamela i-a dat un pumn în faţă. Sau cel în care tatăl ei a înecat pisoii pe care ea i-a adus în casă, când avea 6-7 ani. Apoi, episodul în care a fost abuzată de bona sa şi traumele cauzate de violurile de la 12 şi 14 ani.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg