Pamela Anderson şi Dan Hayhurst s-au despărţit după un an de căsnicie: "A fost doar un vârtej pandemic care s-a stins"

21 ianuarie, 2022
5 pamela12 jpg jpeg

Relaţia dintre Pamela Anderson şi Dan Hayhurst a ajuns la final.

Potrivit Rolling Stones, după doar un an de căsătorie, vedeta Baywatch , în vârstă de 54 de ani, şi soţul ei, în vârstă de 40, îşi separă drumurile.

„Pamela iubeşte la fel de autentic aşa cum trăieşte”, a spus o persoană apropiată lui Anderson, adăugând că uniunea cu al cincilea soţ al ei a fost doar un „vârtej pandemic” care s-a stins.

stanga
dreapta
8 pamela1 jpg jpeg
7 pamela10 jpg jpeg
5 pamela12 jpg jpeg
4 pamela5 jpg jpeg
5 pamela6 jpg jpeg
6 pamela7 jpg jpeg
7 pamela8 jpg jpeg
1 pamela9 jpg jpeg

Cei doi au avut o relaţie scandaloasă încă de la început, după ce fosta iubită a lui Hayhurst a susţinut că Anderson le-a destrămat familia. Pamela şi Dan s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului din 2020, la casa actriţei din Vancouver. „Am decis să vorbesc pentru că vreau ca oamenii să ştie că relaţia mea de aproape cinci ani, cu trei copii implicaţi, s-a încheiat din cauza aventurii pe care Pam şi Dan au început-o când el era încă cu mine", spunea Carey, fosta parteneră a bărbatului.

„Este trist că oamenii sărbătoresc acest lucru şi îi încurajează când a început cu înşelăciune, negări şi alegeri care zdrobesc viaţa pentru celor implicaţi”, adăuga ea.

Fosta parteneră declara că ea l-a confruntat cu privire la această relaţie, pe care el a negat-o la început, dar apoi a recunoscut că a avut o aventură.

Vedeta  Playboy a fost „furioasă” după aceste declaraţii.  Ea a precizat că l-a întâlnit pe Hayhurst în timp ce lucra la casa ei din Canada şi s-a îndrăgostit de el. „Acesta ar trebui să fie un moment fericit pentru Pam, dar aceste acuzaţii şocante au pus-o într-o lumină proastă”, spunea o persoană apropiată deAnderson. „Toate pretenţiile fostei partenere au dezamăgit cu adevărat primele lor zile de căsătorie”.

„Pam este furioasă din cauza acuzaţiilor şi sunt sigur că i-ar plăcea să o confrunte pe Carey faţă în faţă. Ea insistă că nu are niciun regret şi că vrea să-şi petreacă restul vieţii cu Dan. La urma urmei, el este soţul numărul 5!", spunea atunci o sursă.

Anderson l-a întâlnit pe Hayhurst după ce a divorţat de soţul Jon Peters, cu care a fost căsătorită doar 12 zile. Diva a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi băieţi, Brandon, 25 de ani, şi Dylan, 24. Apoi s-a căsătorit şi a divorţat de Kid Rock în 2006.

Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată  în 2007, apoi din nou în 2013.  Următorul a fost Peters, cu care Anderson s-a căsătorit în ianuarie 2020.  Recente pe Ok! Magazine

ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg