Pamela Anderson şi Dan Hayhurst s-au despărţit după un an de căsnicie: "A fost doar un vârtej pandemic care s-a stins"

21 ianuarie, 2022
5 pamela12 jpg jpeg

Relaţia dintre Pamela Anderson şi Dan Hayhurst a ajuns la final.

Potrivit Rolling Stones, după doar un an de căsătorie, vedeta Baywatch , în vârstă de 54 de ani, şi soţul ei, în vârstă de 40, îşi separă drumurile.

„Pamela iubeşte la fel de autentic aşa cum trăieşte”, a spus o persoană apropiată lui Anderson, adăugând că uniunea cu al cincilea soţ al ei a fost doar un „vârtej pandemic” care s-a stins.

Cei doi au avut o relaţie scandaloasă încă de la început, după ce fosta iubită a lui Hayhurst a susţinut că Anderson le-a destrămat familia. Pamela şi Dan s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului din 2020, la casa actriţei din Vancouver. „Am decis să vorbesc pentru că vreau ca oamenii să ştie că relaţia mea de aproape cinci ani, cu trei copii implicaţi, s-a încheiat din cauza aventurii pe care Pam şi Dan au început-o când el era încă cu mine", spunea Carey, fosta parteneră a bărbatului.

„Este trist că oamenii sărbătoresc acest lucru şi îi încurajează când a început cu înşelăciune, negări şi alegeri care zdrobesc viaţa pentru celor implicaţi”, adăuga ea.

Fosta parteneră declara că ea l-a confruntat cu privire la această relaţie, pe care el a negat-o la început, dar apoi a recunoscut că a avut o aventură.

Vedeta  Playboy a fost „furioasă” după aceste declaraţii.  Ea a precizat că l-a întâlnit pe Hayhurst în timp ce lucra la casa ei din Canada şi s-a îndrăgostit de el. „Acesta ar trebui să fie un moment fericit pentru Pam, dar aceste acuzaţii şocante au pus-o într-o lumină proastă”, spunea o persoană apropiată deAnderson. „Toate pretenţiile fostei partenere au dezamăgit cu adevărat primele lor zile de căsătorie”.

„Pam este furioasă din cauza acuzaţiilor şi sunt sigur că i-ar plăcea să o confrunte pe Carey faţă în faţă. Ea insistă că nu are niciun regret şi că vrea să-şi petreacă restul vieţii cu Dan. La urma urmei, el este soţul numărul 5!", spunea atunci o sursă.

Anderson l-a întâlnit pe Hayhurst după ce a divorţat de soţul Jon Peters, cu care a fost căsătorită doar 12 zile. Diva a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi băieţi, Brandon, 25 de ani, şi Dylan, 24. Apoi s-a căsătorit şi a divorţat de Kid Rock în 2006.

Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată  în 2007, apoi din nou în 2013.  Următorul a fost Peters, cu care Anderson s-a căsătorit în ianuarie 2020.  Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg