Pamela Anderson spune că Jack Nicholson adora partidele amoroase în trei

27 ianuarie, 2023

Fosta starletă Playboy a povestit pentru „Variety“ cum l-a surprins pe celebrul actor la un party în celebrul conac al plăcerilor al lui Hugh Hefner.

Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg

Pamela Anderson a afirmat că a fost martoră la o partidă în trei cu Jack Nicholson la conacul Playboy cu "două femei frumoase". În cadrul unui interviu sincer acordat publicației „Variety“, starul serialului „Baywatch“, acum în vârstă de 55 de ani, care a declarat recent că Sylvester Stallone i-a oferit un Porsche pentru a se întâlni cu el, a povestit cum l-a surprins pe „amantul de la Hollywood“, acum în vârstă de 85 de ani, făcând sex în baie, atunci când s-a dus să își aplice niște luciu de buze.

„Râdeau și se sărutau sprijiniți de perete, alunecând unul pe altul. Am trecut pe lângă ei ca să folosesc oglinda, aplecându-mă peste chiuvetă pentru a-mi aranja luciul de buze. Încercam să nu mă uit, dar nu m-am putut abține și i-am atras privirea în reflexie. Cred că asta l-a făcut să ajungă la extaz, pentru că a făcut un zgomot ciudat, a zâmbit și a spus: «Mulțumesc, drag㻓, a descris Pamela Anderson scena, cu lux de amănunte.

Nu se știe când a avut loc presupusul incident, dar putem aprecia că este vorba despre anul 2014, când Jack Nicholson și Pamela Anderson au fost văzuți discutând la un eveniment.

Jack Nicholson, un afemeiat notoriu

Povestea n-ar fi greu de crezut, de vreme ce, prin anii '70, Jack Nicholson și-a câștigat reputația de scandalagiu și de afemeiat pasionat, locuind pe Mulholland Drive alături de colegul său de breaslă, Warren Beatty. Printre iubitele lui s-au numărat actrițe și modele precum Michelle Phillips, Bebe Buell, Lara Flynn Boyle, Anjelica Huston și Rebecca Broussard.

1 jack nicholson dementa jpg jpeg

Jack Nicholson fost căsătorit cu Sandra Knight timp de șase ani, între 1962 și 1968, o căsnicie pe care ea a descris-o ca fiind "foarte frumoasă și dulce". Însă relația sa cu actrița din Familia Addams“, Angelica Huston, a fost mult mai instabilă, el înșelând-o în mod repetat. În cele din urmă, relația s-a încheiat în 1989, după 16 ani, când a anunțat la cină că Rebecca Broussard urma să aibă un copil cu el.

FOTO: Profimedia, Greg Swales/VarietyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg