Până la adânci bătrâneţi! Cupluri longevive la Hollywood!

21 septembrie, 2015
Opening Night Broadway musical Hamilton   Arrivals jpeg

 Aceste patru perechi sunt mândre să contrasteze cu poveştile amărui ale divorţurilor actuale, precum cea a lui Gwen Stefani şi Gavin Rossdale şi a lui Jennifer Garner şi Ben Affleck. Care e secretul longevităţii lor?

Sarah Jessica Parker & MatthewBroderick

image

Când relaţia ei tumultuoasă cu Robert Downey Jr. s-a terminat, actriţa de 50 de ani credea că nu va mai iubi vreodată. Până când chiar unul dintre fraţii ei i l-a prezentat pe viitorul tată al celor trei copii ai lor, Matthew (53), cu care s-a căsătorit în 1997. Deşi nu mai trăieşte un rollercoaster de emoţii, Sarah se bucură de liniştea unui cămin călduros şi sigur.

Goldie Hawn & KurtRussell

image

Asta da, relaţie de iubire nonconformistă! Poate că povestea lor romantică nu implică mariajul, dar se scrie frumos din 1983, când s-au îndrăgostit la filmările pentru Swing Shift. Asta după 15 ani de când s-au cunoscut! „Secretul unei relaţii de durată nu e căsnicia, ci compatibilitatea şi comunicarea“, spune Goldie (69). Ea şi actorul de 64 de ani au un fiu împreună, Wyatt (29).

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas

image

Este unul dintre cuplurile care au trecut cu brio peste provocările vieţii. În 2010, starul de 70 de ani era diagnosticat cu cancer la limbă în stadiul patru, învinovăţind-o pe soţia sa cu 25 de ani mai tânără şi fiind la un pas de divorţ. La rândul ei, Catherine a fost tratată pentru tulburare bipolară, anul următor. Din fericire, ambele staruri – care au doi copii, Carys şi Dylan – cred în jurământul de-a fi împreună „la bine şi la rău“ şi luptă pentru căsnicia lor trainică cu zâmbetul pe buze.

 Trudie Styler & Sting

image

Faimosul cântăreţ de 63 de ani o iubeşte pe cea de-a doua lui nevastă din 1983, o relaţie oficializată nouă ani mai târziu. După patru copii şi zeci de ani împreună, cuplul intrigă, încă, prin intensitatea iubirii lor. Secretul lor este, aşa cum au declarat, sexul tantric, pe care starul, care e şi un yoghin declarat, îl practică frecvent cu Trudie (61) cu orele...!

Foto: guliver/getty images, photoland/wenn.comRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG