Până la adânci bătrâneţi! Cupluri longevive la Hollywood!

21 septembrie, 2015
Opening Night Broadway musical Hamilton   Arrivals jpeg

 Aceste patru perechi sunt mândre să contrasteze cu poveştile amărui ale divorţurilor actuale, precum cea a lui Gwen Stefani şi Gavin Rossdale şi a lui Jennifer Garner şi Ben Affleck. Care e secretul longevităţii lor?

Sarah Jessica Parker & MatthewBroderick

image

Când relaţia ei tumultuoasă cu Robert Downey Jr. s-a terminat, actriţa de 50 de ani credea că nu va mai iubi vreodată. Până când chiar unul dintre fraţii ei i l-a prezentat pe viitorul tată al celor trei copii ai lor, Matthew (53), cu care s-a căsătorit în 1997. Deşi nu mai trăieşte un rollercoaster de emoţii, Sarah se bucură de liniştea unui cămin călduros şi sigur.

Goldie Hawn & KurtRussell

image

Asta da, relaţie de iubire nonconformistă! Poate că povestea lor romantică nu implică mariajul, dar se scrie frumos din 1983, când s-au îndrăgostit la filmările pentru Swing Shift. Asta după 15 ani de când s-au cunoscut! „Secretul unei relaţii de durată nu e căsnicia, ci compatibilitatea şi comunicarea“, spune Goldie (69). Ea şi actorul de 64 de ani au un fiu împreună, Wyatt (29).

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas

image

Este unul dintre cuplurile care au trecut cu brio peste provocările vieţii. În 2010, starul de 70 de ani era diagnosticat cu cancer la limbă în stadiul patru, învinovăţind-o pe soţia sa cu 25 de ani mai tânără şi fiind la un pas de divorţ. La rândul ei, Catherine a fost tratată pentru tulburare bipolară, anul următor. Din fericire, ambele staruri – care au doi copii, Carys şi Dylan – cred în jurământul de-a fi împreună „la bine şi la rău“ şi luptă pentru căsnicia lor trainică cu zâmbetul pe buze.

 Trudie Styler & Sting

image

Faimosul cântăreţ de 63 de ani o iubeşte pe cea de-a doua lui nevastă din 1983, o relaţie oficializată nouă ani mai târziu. După patru copii şi zeci de ani împreună, cuplul intrigă, încă, prin intensitatea iubirii lor. Secretul lor este, aşa cum au declarat, sexul tantric, pe care starul, care e şi un yoghin declarat, îl practică frecvent cu Trudie (61) cu orele...!

Foto: guliver/getty images, photoland/wenn.comRecente pe Ok! Magazine

ales2 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp