Până la adânci bătrâneţi! Cupluri longevive la Hollywood!

21 septembrie, 2015
Opening Night Broadway musical Hamilton   Arrivals jpeg

 Aceste patru perechi sunt mândre să contrasteze cu poveştile amărui ale divorţurilor actuale, precum cea a lui Gwen Stefani şi Gavin Rossdale şi a lui Jennifer Garner şi Ben Affleck. Care e secretul longevităţii lor?

Sarah Jessica Parker & MatthewBroderick

image

Când relaţia ei tumultuoasă cu Robert Downey Jr. s-a terminat, actriţa de 50 de ani credea că nu va mai iubi vreodată. Până când chiar unul dintre fraţii ei i l-a prezentat pe viitorul tată al celor trei copii ai lor, Matthew (53), cu care s-a căsătorit în 1997. Deşi nu mai trăieşte un rollercoaster de emoţii, Sarah se bucură de liniştea unui cămin călduros şi sigur.

Goldie Hawn & KurtRussell

image

Asta da, relaţie de iubire nonconformistă! Poate că povestea lor romantică nu implică mariajul, dar se scrie frumos din 1983, când s-au îndrăgostit la filmările pentru Swing Shift. Asta după 15 ani de când s-au cunoscut! „Secretul unei relaţii de durată nu e căsnicia, ci compatibilitatea şi comunicarea“, spune Goldie (69). Ea şi actorul de 64 de ani au un fiu împreună, Wyatt (29).

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas

image

Este unul dintre cuplurile care au trecut cu brio peste provocările vieţii. În 2010, starul de 70 de ani era diagnosticat cu cancer la limbă în stadiul patru, învinovăţind-o pe soţia sa cu 25 de ani mai tânără şi fiind la un pas de divorţ. La rândul ei, Catherine a fost tratată pentru tulburare bipolară, anul următor. Din fericire, ambele staruri – care au doi copii, Carys şi Dylan – cred în jurământul de-a fi împreună „la bine şi la rău“ şi luptă pentru căsnicia lor trainică cu zâmbetul pe buze.

 Trudie Styler & Sting

image

Faimosul cântăreţ de 63 de ani o iubeşte pe cea de-a doua lui nevastă din 1983, o relaţie oficializată nouă ani mai târziu. După patru copii şi zeci de ani împreună, cuplul intrigă, încă, prin intensitatea iubirii lor. Secretul lor este, aşa cum au declarat, sexul tantric, pe care starul, care e şi un yoghin declarat, îl practică frecvent cu Trudie (61) cu orele...!

Foto: guliver/getty images, photoland/wenn.com



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg