P&G îşi uneşte forţele cu Penny Market pentru a transforma o sală de clasă în a doua casă

7 iunie, 2019
5 clasa 0 scoala sohatu dupa renovare jpg jpeg

P&G, compania care are în portofoliu mărci precum Ariel, Pampers, Gillette şi Fairy, în parteneriat cu Penny Market, a transformat a doua sală de clasă într-un spaţiu complet nou. Cu implicarea arhitectului Omid Ghannadi, locul a fost complet renovat şi redecorat pentru a primi copiii aflaţi la prima lor experienţă cu şcoala primară într-o sală de clasă care să-i facă să se simtă ca acasă.

Ziua Internaţională a Copilului a venit cu o surpriză pentru elevii clasei pregătitoare din satul Sohatu, judeţul Călăraşi. P&G România şi Penny Market le-au reamenajat sala de clasă într-un univers al poveştilor şi al învăţării prin joc. Spaţiul a fost complet reabilitat şi redecorat, astfel încât elevii să aibă parte de un proces de acomodare cât mai uşor la toamnă, odată cu prima lor experienţa pe băncile şcolii. Omid Ghannadi, arhitectul implicat în procesul de renovare, a creionat un univers prietenos, colorat şi încurajator pentru cei mici, pentru a-i ajuta să meargă cu drag la şcoală chiar din prima zi.

2 clasa 0 scoala sohatu inainte de renovare jpg jpeg

„Brandurile noastre au întotdeauna misiunea de a fi o forţă a BINELUI şi a CREŞTERII. Campania #OSalădeClasăcaAcasă este unul dintre proiectele prin care ne propunem să îmbunătăţim viaţa românilor, oferind elevilor condiţii mai bune în şcoli. Sperăm că acest lucru va contribui la optimizarea învăţământului în comunităţile cu care lucrăm”, a spus George Carpov, Company Communications Manager P&G.

„Suntem onoraţi de parteneriatul propus de P&G şi de faptul că am putut participa la realizarea unui spaţiu educaţional armonios, propice învăţării pentru copiii din localitatea Sohatu, judeţul Călăraşi. Credem cu tărie că orice elev din România are dreptul la #

, de aceea ne dorim să continuăm acest proiect în cat mai multe şcoli din cadrul comunităţilor locale”,

„O Sală de Clasă ca Acasă este un proiect drag mie tocmai pentru că răspunde nevoilor copiilor la aceste vârste. Spaţiile în care trăim ne influenţează viaţa, cu atât mai mult când sunt asociate cu educaţia. Cu toţii ne aducem aminte de textura băncii în care am stat în generală, sunt detalii şi senzaţii care ne urmăresc toată viaţa”, a spus arhitectul Omid Ghannadi.

3 clasa 0 scoala sohatu dupa renovare 2 jpg jpeg

Programul

a fost lansat anul trecut, odată cu renovarea unei săli de clasă din cadrul şcolii generale Raşi, judeţul Ialomiţa. Această iniţiativă îşi propune să îmbunătăţească viaţa românilor transformând sălile de clasă în spaţii sigure, prietenoase şi inspiraţionale, oferind celor mici un mediu adecvat pentru învăţare. Selectarea şcolilor beneficiare este realizată cu ajutorul ONG-urilor active în aceste zone - pentru cea de-a doua ediţie, şcoala din Sohatu a fost aleasă împreună cu Teach for Romania.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}