Panicate sau prudente? De teama coronavirusului, vedetele nu mai călătoresc decât protejate cu măşti medicale

1 martie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

E o nouă modă să nu mai ieşi din casă decât cu masca la gură zilele acestea, când epidemia de coronavirus pare iminentă. Că e o măsură absolut necesară sau doar un moft, iată că şi starurile de peste Ocean ascultă sfaturile specialiştilor şi se protejează cum pot prin aeroporturi şi alte spaţii publice aglomerate.

katehudson jpg jpeg

Kate Hudson susţine că doar aşa se poate călători în 2020 şi îi dăm dreptate într-o anumită măsură. Cum purtatul măştii medicale se dovedeşte a fi mai puţin eficientă decât spălatul pe mâini, de pildă, mulţi specialişti nu recomandă absolut necesară această metodă, însă vedetele încearcă să facă tot ce le stă în putinţă ca să se protejeze de virusul care face ravagii pe plan internaţional.

Gwyneth Paltrow îi sfătuieşte pe fanii ei virtuali să facă orice consideră ei de cuviinţă pentru a nu contacta coronavirusul. “Paranoică? Prudentă? Panicată? Pandemie? Propaganda? Am mai trecut prin aşa ceva. Protejaţi-vă! Nu daţi mâna, spălaţi-vă pe mâini frecvent!”

gwyneth jpg jpeg

Bella Hadid este nevoită să ia avionul pentru a participa la show-uri fashion oriunde în lume, motiv pentru care a ales şi ea masca medicinală. Modelul s-a pozat cu ea în avion, întocmai ca restul celebrităţilor.

bellahadid jpg jpeg

Selena Gomez nici măcar n-a ajuns în Europa şi şi-a şi pus masca de protecţie. Aflată în aeroportul din Chicago cu mama ei, cântăreaţa şi-a dorit să se protejeze de orice risc posibil. O măsură cam exagerată, atât timp cât în SUA nu s-a înregistrat încă niciun caz de coronavirus confirmat.

selenagomez jpg jpeg

Steve şi Marjorie Harvey au călătorit la prima clasă tot cu măştile pe faţă. Întocmai ca Kourtney Kardashian, care a ajuns la Paris şi a fost surprinsă în aeroport cu ditamai masca medicală. Ce-i drept, în Franţa sunt deja 100 de cazuri confirmate de coronavirus, ţara fiind în stadiul doi al epidemiei.

stevemarjorieharvey jpg jpeg

Numărul celor decedaţi deja din cauza coronavirusului, la nivel mondial, este de 2.900, dintre care peste 800 au fost înregistrate în Europa, iar Italia având deja 655 de morţi din această cauză. Nu-i de mirare că starurile încearcă să se protejeze de virus în orice fel posibil, nu?Recente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg