Paparazzi! Drew Barrymore, cumpărând de la vechituri şi alte vedete în imagini

6 septembrie, 2016
EXCLUSIVE: Drew Barrymore drinks a tall can of Coors beer as she pushes a cart full of clothes through a local flea market jpeg

Drew Barrymore

„Nu daţi banii pe prostii, căutaţi chilipiruri!“

Nu zice nimeni că e nasol să-ţi faci cumpărăturile de la târgurile de vechituri. Mai ales când se întâmplă vreunul în Los Angeles. Vorba aia: vechiturile ăstora de la Hollywood pot fi comorile unora ca noi. Cu toate acestea, ne miră puţin să vedem o vedetă ca Drew scormonind prin maldărul de haine, doar-doar o da de vreun Chanel mai vechi. Şi mai tare ne uimeşte că a găsit atâtea ţoale demne de a sta în şifonierul ei, lângă celelalte, noi, parfumate şi cu etichete pe ele. E ca şi cum un homeless ar lua masa cu un director de bancă. Sperăm că cel puţin berea aia nu e second hand...

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Jared Leto

Green Envy

Ce bărbat sexy zace sub aceste haine! Ştim că actorul este un extravagant şi de aceea nici nu comentăm prea mult apariţia lui sub formă de bombonică. De fapt, asta ar putea să fie chiar o diversiune, ca să scape de fanele venite să-l vadă la premieră. Degeaba, Jared, nouă ne placi chiar şi când te îmbraci ca Michael Jackson, versiunea pastel!

Jared Leto

Diane Keaton

Din alte timpuri

Când vezi o doamnă de 70 de ani cu un puşti de 16, te gândeşti că-i e nepot. Cu toate acestea, Duke Keaton, băiatul din imagine, e chiar fiul legendarei actriţe. Ceea ce-ar înseamna, la un calcul simplu, ca Diane să-l fi născut la 54 de ani. Ceea ce-ar fi imposibil şi chiar este, căci băiatul e adoptat. Şi uite-aşa ne-am luat cu vorba şi n-am comentat nimic despre vestimentaţia actriţei.

Diane Keaton şi fiul ei, Duke

Arnold Schwarzenegger

Mister Boombastic

Este atitudinea aia a tipului care ştie că a cucerit America. I-au cam ieşit toate în ţara tuturor posibilităţilor şi el o ştie. Bine, în halatul ăla şi cu trabucul ţinut în colţul gurii a apărut, de fapt, pe platourile de filmare. Cu toate acestea, atitudinea asta a lui cool nu este doar pentru un rol. E ca şi cum ne-ar transmite: „V-am zis că mă întorc!“.

Arnold Schwarzenegger

Serena şi Venus Williams

Prinţesele războinice

Asta ca să nu mai zică cineva că arată ca un bărbat. Serena, nu soră-sa! Aici, cele două jucătoare de tenis vor să-şi evidenţieze feminitatea. Sunt coafate, machiate, îmbrăcate sexy, tot tacâmul. Mai nasol este cu bicepşii ăia încordaţi ai Serenei, la fel de feminini precum mărul lui Adam.

Serena şi Venus Williams

David Duchovny şi Gillian Anderson

Dosarele seXy

Ok, nu vă mai tachinaţi atât şi cuplaţi-vă odată! De câte ori trebuie să-i vedem pe oamenii aştia din „Dosarele X“ privindu-se languros, sărutându-se, vorba vine, prietenos sau jucându-se aşa, în văzul lumii? E clar că Mulder şi Scully sunt făcuţi să fie împreună, şi nu doar pentru a rezolva cazuri din alea imposibile, în serialul pe care l-am pomenit. Hai cu nunta!

David Duchovny şi Gillian Anderson

Vanessa Hudgens

„Da, da, sunt chiar eu!“

Ne place de actriţă. Are atitudinea aia care te face să te opreşti şi s-o întrebi: „Nu te supăra, eşti cunoscută? Că arăţi de parc-ai fi o vedetă!“. Aşa-i cu Hollywoodul ăsta plin de celebrităţi. Chiar şi când dai nas în nas cu ele la vreo cafenea, ai tendinţa să le-ntrebi dacă sunt chiar ele. Nu de alta, dar n-ai vrea să-ţi faci un selfie cu vreo sosie.

Vanessa Hudgens

foto: guliver/getty images/rex features/splash news, hepta



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg