"Păpuşa umană Ken" e în totalitate femeie! Rodrigo Alves şi-a făcut schimbare de sex şi a devenit Jessica

24 februarie, 2021
1 jessica alves schimbare de sex jpg jpeg

A trecut prin sute de intervenţii şi operaţii estetice, dar pe cea mai complicată a făcut-o abia acum, în Bangkok. Rodrigo Alves a devenit în totalitate Jessica Alves, şi-a făcut schimbare de sex. După operaţie a făcut şi declaraţii!

În urmă cu ani de zile şi-a dorit să încerce ceva nou! Rodrigo Alves a început atunci seria transformărilor de ordin estetic. Şi-a dorit să devină "păpuşa umană Ken" şi a şi reuşit! Avea un chip normal, trăsături frumoase, ochi albaştri, dar s-a transformat radical cu ajutorul operaţiilor estetice. Prima intervenţie, a doua, a treia, apoi a ajuns la sute de intervenţii şi operaţii estetice la faţă, dar şi la corp.

17 rodrigo alves inainte de operatiile estetice jpg jpeg

Şi-a dorit să aibă forme bine definite, un posterior ferm, de invidiat. La faţă a început cu mici retuşuri, dar ce a urmat e greu de imaginat. Şi-a injectat toată faţa, şi-a modificat nasul în repetate rânduri...aproape că nu mai semăna cu tânărul de altădată. 

14 rodrigo alves femeie schimbare de sex 3 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 rodrigo alves femeie schimbare de sex 16 jpg jpeg
3 rodrigo alves femeie schimbare de sex 15 jpg jpeg
4 rodrigo alves femeie schimbare de sex 14 jpg jpeg
5 rodrigo alves femeie schimbare de sex 13 jpg jpeg
6 rodrigo alves femeie schimbare de sex 12 jpg jpeg
7 rodrigo alves femeie schimbare de sex 11 jpg jpeg
8 rodrigo alves femeie schimbare de sex 10 jpg jpeg
9 rodrigo alves femeie schimbare de sex 9 jpg jpeg
10 rodrigo alves femeie schimbare de sex 8 jpg jpeg
11 rodrigo alves femeie schimbare de sex 7 jpg jpeg
12 rodrigo alves femeie schimbare de sex 6 jpg jpeg
13 rodrigo alves femeie schimbare de sex 4 jpg jpeg
14 rodrigo alves femeie schimbare de sex 3 jpg jpeg
15 rodrigo alves femeie schimbare de sex 2 jpg jpeg
16 rodrigo alves femeie schimbare de sex 1 jpg jpeg
17 rodrigo alves inainte de operatiile estetice jpg jpeg
1 jessica alves schimbare de sex jpg jpeg

Surpriza vine acum! "Păpuşa umană Ken" a realizat, după sutele de intervenţii şi operaţii, că nu se mai simte bine în pielea lui. Atunci Rodrigo Alves a început tranziţia de la bărbat la femeie, un proces delicat la finalul căruia ajunge Jessica Alves. A început treptat cu extensii de păr, şi-a pus silicoane, şi-a făcut mai multe tratamente hormonale. Ce îi lipsea? Partea feminină, vaginul, adică schimbarea de sex.

Iată că a realizat-o recent şi pe aceasta, a mers în Bangkok şi s-a operat, un medic i-a făcut schimbarea de sex pe care şi-o dorea de atâta timp. Operaţia a avut loc pe 17 februarie şi a durat şase ore. A costat aproximativ 13.700 de lire sterline. "Acum pot să îmi încep viaţa ca o femeie. În aproximativ trei luni pot să îmi folosesc vaginul şi din punct de vedere sexual."

5 rodrigo alves femeie schimbare de sex 13 jpg jpeg

A urcat pe masa de operaţie cu curaj şi abia a aşteptat rezultatul final, să devină în totalitate femeie. Se pare că totul a decurs bine, operaţia de acum câteva zile a fost un succes: "Operaţia de schimbare de sex prin care am trecut mă face să am un vagin aproape identic cu unul biologic. Aspectul este perfect identic cu al unui vagin biologic, mă uit tot mereu la el. În trei luni se va purta exact ca un vagin biologic. Va fi elastic şi se va lubrifia singur.(...)

Mi-am promis că nu o să plâng. Viaţa mea începe acum. O să-mi continui emisiunile televizate. Am făcut mai mult de 400 de emisiuni ca bărbat, şi voi continua ca femeie.", a spus aceasta pentru dailymail.co.uk.

3 rodrigo alves femeie schimbare de sex 15 jpg jpeg

În septembrie 2019 a început procesul de schimbare de sex

"Am continuat să-mi fac operaţii estetice pentru a mă regăsi, când în realitate eu simţeam că vreau să fiu femeie. Nu am putut tranziţiona atunci. Mi-era frică. Nu ştiam de unde să încep. De asemenea, aveam multe slujbe pentru televiziune în numeroase ţări şi toate acestea îl voiau pe Rodrigo. Apoi, am găsit o cale de a trăi ca Jessica, care se ascundea în interiorul meu. Am devenit un travestit în secret. Obişnuiam să port o perucă şi să stau pe canapea să mă uit la un film. Pentru mine era un sentiment de evadare. Am trăit aşa timp de patru ani, apoi mi-am făcut o operaţie de înlăturare a coastelor pentru a deveni mai feminină. Am trecut printr-o depresie grea, iar diagnosticul meu psihologic a fost de disforie de gen. Mi-am început procesul de tranziţie în septembrie 2019 şi acum sunt foarte încântată că am ajuns la final."

Jessica Alves continuă operaţiile estetice

Şi-a făcut schimbare de sex, dar nu se opreşte aici. Aproximativ un milion de lire sterline a cheltuit pe transformările estetice (700.000 de lire), dar pentru ea nu contează. Vrea să arate perfect: "Mai am nevoie de încă două operaţii. Nu sunt mulţumită de sânii mei, trebuie să-mi schimb implanturile şi încă alte câteva chestii pe lângă. Un singur lucru vreau să zic, anume că să fii femeie e uimitor."

12 rodrigo alves femeie schimbare de sex 6 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg