"Păpuşa umană Ken" s-a pozat în costum de baie după ce s-a transformat în femeie. Faceţi cunoştinţă cu Jessica

3 august, 2020
1 rodrigo alves e femeie jpg jpeg

A uimit când şi-a făcut zeci de operaţii estetice pentru a arăta la fel ca păpuşa Ken, însă acum le întrece pe toate. Rodrigo Alves, căci despre el e vorba, s-a transformat în femeie. Face cunoştinţă cu Jessica Alves!

Au apus vremurile în care îşi dorea pectorali perfecţi, picioare tonifiate...acum îşi doreşte bust voluminos, păr des, gene lungi, căci s-a transformat în femeie. Ani la rând, Rodrigo Alves a făcut zeci de operaţii estetice. Nu mai avea nici măcar o trăsătură naturală la faţă, şi-a făcut o mulţime de intervenţii care i-au schimbat complet fizionomia, şi-a injectat tot felul de substanţe şi s-a transformat în "păpuşa umană Ken". 

2 rodrigo alves jpg jpeg

Apărea public şi recunoştea ce fel de viaţă duce, cât de dornic este să îşi facă noi intervenţii. Iată că toate acestea nu l-au mulţumit. S-a transformat în femeie! Puteţi să vă luaţi adio de la Rodrigo Alves, e momentul să faceţi cunoştinţă cu Jessica. Nu s-a simţit bine în pielea lui, ca bărbat, şi a decis să se transforme în femeie. 

Procesul acesta a început cu luni de zile în urmă, dacă nu chiar cu un an. Jessica are acum bust voluminos, talie mică şi un posterior bombat. Toate acestea le-a obţinut cu ajutorul medicului estetician. Probabil şi-a făcut abomament pe la vreun cabinet, căci tare des recurge la astfel de metode. În plus, ea e tare mândră de această schimbare: "Voi arăta ca un supermodel. Potrivit medicilor, corpul meu răspunde foarte bine terapiei cu hormoni. Pielea mea este foarte fină, dar fundul şi coapsele mi se măresc, iar părul îmi creşte mai repede", spunea Alves, pentru Daily Mail.

5 papusa umana ken e femeie 7 jpg jpeg

Credeţi sau nu, Jessica Alves a avut curaj să pozeze acum chiar şi în costum de baie. Se află în Spania, acolo îşi petrece vacanţa. La piscină s-a fotografiat provocator, cu formele operate la vedere. Nu ştim în ce categorie să încadrăm imaginile: sexy sau horror? Priviţi în galeria foto!

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG