"Păpuşa umană Ken" s-a pozat în costum de baie după ce s-a transformat în femeie. Faceţi cunoştinţă cu Jessica

3 august, 2020
1 rodrigo alves e femeie jpg jpeg

A uimit când şi-a făcut zeci de operaţii estetice pentru a arăta la fel ca păpuşa Ken, însă acum le întrece pe toate. Rodrigo Alves, căci despre el e vorba, s-a transformat în femeie. Face cunoştinţă cu Jessica Alves!

Au apus vremurile în care îşi dorea pectorali perfecţi, picioare tonifiate...acum îşi doreşte bust voluminos, păr des, gene lungi, căci s-a transformat în femeie. Ani la rând, Rodrigo Alves a făcut zeci de operaţii estetice. Nu mai avea nici măcar o trăsătură naturală la faţă, şi-a făcut o mulţime de intervenţii care i-au schimbat complet fizionomia, şi-a injectat tot felul de substanţe şi s-a transformat în "păpuşa umană Ken". 

2 rodrigo alves jpg jpeg

Apărea public şi recunoştea ce fel de viaţă duce, cât de dornic este să îşi facă noi intervenţii. Iată că toate acestea nu l-au mulţumit. S-a transformat în femeie! Puteţi să vă luaţi adio de la Rodrigo Alves, e momentul să faceţi cunoştinţă cu Jessica. Nu s-a simţit bine în pielea lui, ca bărbat, şi a decis să se transforme în femeie. 

Procesul acesta a început cu luni de zile în urmă, dacă nu chiar cu un an. Jessica are acum bust voluminos, talie mică şi un posterior bombat. Toate acestea le-a obţinut cu ajutorul medicului estetician. Probabil şi-a făcut abomament pe la vreun cabinet, căci tare des recurge la astfel de metode. În plus, ea e tare mândră de această schimbare: "Voi arăta ca un supermodel. Potrivit medicilor, corpul meu răspunde foarte bine terapiei cu hormoni. Pielea mea este foarte fină, dar fundul şi coapsele mi se măresc, iar părul îmi creşte mai repede", spunea Alves, pentru Daily Mail.

5 papusa umana ken e femeie 7 jpg jpeg

Credeţi sau nu, Jessica Alves a avut curaj să pozeze acum chiar şi în costum de baie. Se află în Spania, acolo îşi petrece vacanţa. La piscină s-a fotografiat provocator, cu formele operate la vedere. Nu ştim în ce categorie să încadrăm imaginile: sexy sau horror? Priviţi în galeria foto!

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg