Păr smuls, ochi vânăt şi buze crăpate! Dovezile reale ale atacului lui Johnny Depp asupra fostei soţii, Amber Heard VIDEO

16 aprilie, 2019
7 amber heard violenta jpg jpeg

Sunt deja doi ani de când Amber Heard a depus dosarul de divorţ, citând abuz şi violenţă domestică. Cu toate acestea, de-abia acum a fost făcut public un video în care Amber Heard povesteşte prin ce a trecut.

2 amber heard profimedia 0426282295 jpg jpeg

În aceşti doi ani de la intentarea divorţului, fanii celor doi actori s-au împărţit în două tabere: una în care oamenii nu-l cred pe Johnny Depp vinovat de aceste atrocităţi şi susţin că Amber Heard a înscenat totul şi cealalată care o susţin pe fosta soţie a actorului, compătimind-o prin ce a trecut.

amber heard profimedia 0426282296 jpg jpeg

Ei bine, acum, a apărut un video în care Amber Heard depune mărturie împotriva soţului ei, povestind cu cele mai mici detalii cum Johnny Depp i-a smuls părul din cap şi cum a lovit-o fără încetare fără faţă, lăsându-i vânătăi de necontestat.

Am strigat: <<Johnny m-ai lovit. M-ai lovit în ochi.>> Plângeam. Apoi s-a apropiat de mine. Am încercat să mă ridic, dar m-a apucat de păr. M-a ridicat de păr de pe canapea. Şi mi-a spus: <<Ţi-am lovit ochiul? Dă să văd!>> Şi mi-a smuls părul din cap.”, povesteşte, în lacrimi, celebra actriţă despre atacul violent al celebrului actor.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg