Parada fundurilor celebre în costum de baie

10 mai, 2017
kendal, bella png

Kendall Jenner şi Bella Hadid demonstrează încă o dată că merită cu adevărat titulatura de modele internaţionale de top, dacă ne luam după fotografiile distribuite de cele două pe reţelele de socializare, direct din vacanţa secretă pe plajele însorite şi apele limpezi şi albastre.

Cele două modele de la Victoria Secret's de 21, respectiv 20 de ani, şi-au etalat siluetele de model pe Instagram, în timp ce petreceau alături de Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, marţi.

În timp ce vacanţa lor pare să fie una secretă, cele trei tinere nu se sfiesc să-şi etaleze corpurile pe jet sky, în ipostaze foarte îndrăzneţe, în costume de baie minuscule. Kendall a purtat un costum de baie  kaki, în timp ce Bella a optat pentru costum din două piese alb, cu slip brazilian.

Nici Hailey Baldwin nu s-a lăsat mai prejos şi a pozat şi ea la fel de sexy, cu fundul la vedere, într-un costum de baie într-o culoare vibrantă - un roz aprins.

Fotografia a fost surprinsă chiar de o prietenă de-a sa,  Justine Skye, care a luat şi ea cu asalt Instagramul cu  fotografii sexy de pe yaht.

Vacanţa tropicală a fetelor a fost o paradă a costumelor de baie care mai de care mai sofisticate, colorate şi decoltate.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg