Părinţi celebri în România. Nouă vedete ale căror copii au crescut de nu-i mai recunoşti

1 iunie, 2021
11 fotojetmihasiayan jpg jpeg

Ei sunt celebri în România, le-am admirat copiii în fiecare an, dar acum aceştia au crescut şi abia îi mai recunoşti. Unii au devenit, la rândul lor, vedete. Alţii îşi urmează o altă chemare, care nu ţine de sfera artistică.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică

Violeta este fiica fostului cuplu celebru. Ştefan îl are şi pe Radu Ştefan, dintr-o relaţie anterioară Andreei. Iar acum este tătic de pici, copilul pe care îl are cu Lavinia Pârva este absolut delicios.

Violeta şi Ştefan sunt doi tineri superbi. Ştefan calcă pe urmele tatălui şi ale bunicului, având muzica în vene, evoluţia Violetei fiind mult mai discretă şi preferând să-şi păstreze intimitatea. Cel puţin, deocamdată.

Mihaela Rădulescu

Ayan are 17 ani şi este un adevărat cavaler. Mama lui este foarte mândră de el. Ayan este un elev bun la şcoală, pasionat de sport, astfel că nu prea sunt multe lucruri pe care Mihaela să i le poate reproşa. Doar că nu ştie cum să-l convingă să vorbească limba română. Diva chiar a primit un comentariu după ce a postat o fotografie cu Ayan: ”Mihaela, la voi în familie nu e nimeni urât?”. Într-adevăr, o familie frumoasă, în care fiul a fost inspirat de mama superbă să aibă grijă de aspect şi alimentaţie.

Loredana

Elena are 22 de ani şi este o tânără superbă, care a moştenit trăsăturile mamei sale. Cele două seamănă leit, iar asta se poate observa în fotografiile postate de Loredana Groza pe pagina ei de Instagram.

Teo

Vedeta de televiziune este mama Mayei, o adevărată domnişoară. Maya a împlinit 17 ani şi deşi nu este fiica biologică a lui Teo, cele două seamănă foarte bine şi se completează de minune.

Ilie Dumitrescu

Toto Dumitrescu este fiul lui Ilie. Actor şi cântăreţ, Toto s-a remarcat în emisiunea ”Te cunosc de undeva”. A moştenit carisma tatălui său şi privirea pătrunzătoare. Într-un interviu pentru OK!Magazine, Toto spunea: ”Tata mă urmăreşte şi nu ezită să-mi spună cât de mult i-au plăcut transformările şi susţine că a fost uimit de diversitatea de care am dat dovadă.”

Dana Săvuică

Julie are 26 de ani şi a terminat facultatea de curând. Fiica Danei Săvuică a avut ocazia de a studia în străinătate, după ce a obţinut o bursă, însă a revenit în România, unde a terminat studiile la Universitatea din Bucureşti, iar apoi s-a angajat temporar la Ministerul Mediului. Vedeta este foarte mândră de fata ei şi se bucură că Julie a găsit acest loc de muncă, pentru că o va ajuta foarte mult la experienţa profesională.

Ozana Barabancea are un băiat şi o fată

Ambii sunt artişti şi şi-au moştenit părinţii. Dragostea de pian le-a fost insuflată de tată.

Gloria a împlinit recent 17 ani. Tânăra i-a călcat pe urme mamei sale, este elevă la Liceul George Enescu din Capitală. Tânăra studiază pianul şi se mândreşte deja cu numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale. A cântat alături de părinţii şi de fratele său adeseori.

Andrew are 20 de ani şi Ozana este extrem de mândră de el. ”Îţi mulţumesc că eşti cel mai bun fiu şi te rog să mă ierţi că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim şi te vom iubi şi te vom preţui toată viaţa! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos şi bun! Alege să fii fericit! Să ramâi credincios! Să fii binecuvântat şi de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”, i-a scris vedeta fiului său, de ziua lui.

Mirela Retegan

Maya este lumina ochilor Mirelei. Sunt sincronizate, comunică adesea telepatic şi au încredere oarbă una în cealaltă. Mirela i-a insuflat empatia vizavi de oameni, iar Maya se alătură, încet, încet, proiectului Zurli, contribuind consistent la tot ceea ce înseamnă această gaşcă veselă.



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg