Părinţii Reevei Steenkamp, în cazul Oscar Pistorius: „Nu s-a făcut dreptate“

22 octombrie, 2014
reeva steenkamp parents oscar pistorious 525959 jpeg

June şi Barry Steenkamp, părinţii iubitei lui Oscar Pistorius, Reeva Steenkamp, au declarat, după anunţarea sentinţei în cazul atletului paralimpic, că acceptă decizia judecătoarei şi că nu caută răzbunare, chiar dacă nu sunt de acord

June şi Barry Steenkamp, părinţii iubitei lui Oscar Pistorius, Reeva Steenkamp, au declarat, după anunţarea sentinţei în cazul atletului paralimpic, că acceptă decizia judecătoarei şi că nu caută răzbunare, chiar dacă nu sunt de acord cu cei cinci ani de închisoare primiţi de sportivul de 27 de ani.

image

Cu atât mai mult cu cât, susţin voci avizate, Oscar ar putea sta doar 10 luni după gratii. „Nu simţim că s-a făcut dreptate, dar trebuie să acceptăm decizia judecătoarei“, a declarat mama modelului sud-african, adăugând că doar Oscar ştie cu adevărat ce s-a întâmplat în acea noapte.

Tribunalul din Pretoria (Africa de Sud) a comunicat, ieri, sentinţa în cadrul procesului atletului paralimpic Oscar Pistorius, judecat pentru împuşcarea mortală a iubitei sale, Reeva Steenkamp, în urmă cu un an şi jumătate.

Găsit vinovat de ucidere din culpă, dar nu cu premeditare, aşa cum propusese acuzarea, campionul paralimpic a aşteptat ieri să afle câţi ani va sta în spatele gratiilor, după ce a susţinut că a împuşcat-o mortal pe Reeva, deoarece a confundat-o cu un intrus în locuinţă.

Ei bine, chiar dacă procurorii au cerut o sentinţă de cel puţin zece ani pentru inculpat, judecătoarea Masipal-a condamnat pe Pistorius la cinci ani de detenţie, atletul fiind încătuşat imediat după aflarea sentinţei. În plus, sportivul a mai fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru folosirea armelor de foc.

Atletul a primit sentinţa uşor resemnat, cu toate că, după aflarea acesteia, i-au dat lacrimile.Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg