Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Cum a fost momentul şi ce inel i-a oferit actorul Chris Zylka!

3 ianuarie, 2018
1 paris hilton 1 png png

Anul 2018 a început surprinzător pentru moştenitoarea imperiului Hilton, Paris Hilton, care în curând îşi va schimba şi numele de familie. Este împreună cu actorul Chris Zylka de la începutul anului trecut, iar acum lucrurile între cei doi par să evolueze. Paris a fost cerută în căsătorie în prima zi din 2018, iar cererea a fost una impresionantă, la fel şi inelul pe care acum îl poartă pe deget.

image

Actorul cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers” a luat-o prin surprindere pe Paris în timp ce se aflau pe o pârtie de schi din Aspen, Colorado, cu o cerere în căsătorie emoţionantă. Cum a reacţionat Paris? Ei bine, video distribuit chiar de ea pe Instagram spune totul. Entuziasmată, vedeta a spus un DA răspicat, l-a sărutat pe iubitul său şi şi-a pus inelul impresionant pe deget.

image

Iar bijuteria nu-i deloc un inel de logodnă tipic, ci unul uriaş, strălucitor, demn de moştenitoarea unui imperiu. "Am spus DA! ?????? Sunt atât de fericită şi încântată să fiu logodită cu dragostea vieţii mele. Cel mai bun prieten şi sufletul meu. Perfect pentru mine în orice fel. Atât de dedicat, loial, iubitor şi blând. Mă simt cea mai norocoasă fată din lume! Esti visul meu devenit realitate! Mulţumesc că mi-ai arătat că există basme", a scris Paris pe Instagram la o serie de fotografii surprinse în timpul cererii în căsătorie.

image

Momentul a fost unul dintre cele mai romantice din întreaga ei viaţă şi unul surprinzător. Paris şi Chris se fotografiau pe pârtie, moment în care actorul s-a aşezat în genunchi şi i-a pus inelul în faţă, adresându-i celebra întrebare  "Vrei să  te căsătoreşti cu mine?". Răspunsul a fost un DA spus răspicat, iar Paris s-a luminat la faţă când a văzut inelul, o bijuterie mare, de 20 de carate, în formă de pară, cu diamante.

Mai multe fotografii cu inelul de logodnă!

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg