Paris Hilton are o relaţie cu starul din Superman!

14 ianuarie, 2015
henry cavill relatie cu paris hilton jpeg

Dacă tot ne făceam griji că nu mai ştim nimic de Paris Hilton de multă vreme, astăzi am aflat că starleta are o noua relaţie, potrivit unor surse din presa americană. Se pare că cel care i-a furat inima este nimeni altul decât starul francizei Superman.

Moştenitoarea imperiului Hilton a fost văzută în compania actorul britanic Henry Cavill vineri, în Los Angeles, la petrecerea de dinaintea decernărilor Globurilor de Aur. Mai mult de atât, cei doi au împărţit un taxi pentru a ajunge la petrecerea organizată la Chateau Marmont Hotel.

"Henry şi Paris s-au simţit foarte bine împreună în seara de vineri şi, apoi, au plecat împreună de la Chateau Marmont, râzând ca doi copii de şcoală. Toată lumea a văzut scânteia dintre ei. Paris bătea din gene uitându-se fără încetare la el, iar lui Henry îi plăcea toată acea atenţie", a declarat o sursă pentru DailyMirror.

image

Cu toate acestea, nu există o confirmare a relaţiei dintre cei doi. Contactat fiind de către aceeaşi publicaţie, Henry nu a vrut să comenteze acest subiect.

Starleta americană Paris Hilton a avut relaţii cu numeroşi bărbaţi celebri din industria de divertisment, printre partenerii ei de viaţă din ultimii ani numărându-se Jason Shaw (2002-2003), Nick Carter (2003-2004), Rick Salomon (2007), Benji Madden (2008), Doug Reinhardt (2009), Cy Waits (august 2010 - iunie 2011) şi River Viiperi (2012-2014).

Nici viaţa privată a starului britanic nu a fost una tocmai liniştită în ultimii ani. Din mai 2011 până în august 2012, Henry Cavill a fost logodit cu Ellen Whitaker, o campioană britanică din concursurile hipice de sărituri peste obstacole. Apoi, actorul a avut o relaţie de 10 luni cu Gina Carano, de care s-a despărţit în mai 2013. După doar o lună, Henry Cavill a început o relaţie cu actriţa Kaley Cuoco, în iunie 2013, însă idila lor s-a destrămat după doar câteva săptămâni. În toamna anului 2014, starul britanic şi Gina Carano au decis să formeze din nou un cuplu, dar relaţia lor s-a încheiat în ultimele zile ale anului trecut.

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg